E posibil sa fie si de la tema. In demo-ul temelor de pe cele 2 siteuri te-ai uitat daca se intampla acelasi lucru? Uite inca un post cu aceeasi problema: https://en.forums.wordpress.com/topi...i-dont-want-it
E posibil sa fie si de la tema. In demo-ul temelor de pe cele 2 siteuri te-ai uitat daca se intampla acelasi lucru? Uite inca un post cu aceeasi problema: https://en.forums.wordpress.com/topi...i-dont-want-it
Eu cred ca e de la combinatia tema + versiune WP, daca la gratuit merge asa "de la ei", iar tu ai ultima versiune de WP .. cea in acre a disparut scosul link-ului, alta explicatie nu poate fi. Pune o versiune anterioara de WP si cred ca se rezolva.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
La un moment dat trebuie sa actualizez WP, ca se descopera vulnerabilitati la versiunile vechi sau nu mai merg versiunile noi de pluginuri pe Wp vechi .. sau .. deci nu este o varianta de durata.
Acelasi lucru spune si aici, despre tag-urile "pre". Nu merge.
La majoritatea site-urilor folosesc aproximativ aceleasi pluginuri. O sa fac o comparatie, poate descopar minunea. Dar si daca descopar, orice plugin am instalat este pt ca am nevoie de el, adica nu instalez pluginuri numai de dragul de a instala, doar strictul necesar.
Nu vreau nici sa schimb tema, am adus prea multe modificari la ea ca s-o iau de la capat cu alte teme.
Cred ca o sa las asa, voi lasa link-urile catre toate sursele alea, sa vedem ce se intampla
Va multumesc pentru implicare!
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Esti sigur ca siteurile nu sunt infectate cu ceva malware? Nu am mai auzit de linkuri care sa se adauge singure in site. Linkurile apar in codul HTML?
Incearca un "paste" intr-un fisier .txt dupa care readaugi textul.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Iar faci experiente ciudate. Cu Alex Plop ai vorbit? Sigur-sigur nu e tema readaptata de el
![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Era ceva retea de advertiseri care adauga linkuri in site-uri, aparent sub forma de HTML, in realitate ceva javascript. Probabil e vorba despre ceva similar.
Este thema cumparata? In editor iti apar linkurile?
Incearca sa dai disable pluginurilor, pe rand. Unele au cate o bifa din aceea de genul "permite ads".
Esti sigur?![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Minunea se intampla la site-urile gratuite pe wordpress.com, deci ansele sa fie malware sunt mici, eu am gasit singura rezolvare cu "link" intre ghilimele. Ar fi interesant cum se scapa pentru ca cei ce au WP ca CMS sigur vor avea probelma asta. Evident ca daca nu pui www in fata ai scapat.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Daca zici ca in cod nu sunt,nu ai vreun addon la browser care face asta? Verifica la un prieten si vezi daca sunt sa nu linkurile cu adevarat puse.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)