Sunt in cautare de programator/e junior wordpress pentru task-uri minore.
PM cu detaliile de contact sau add skype.
Sunt in cautare de programator/e junior wordpress pentru task-uri minore.
PM cu detaliile de contact sau add skype.
Ultima modificare făcută de Trailer; 30th May 2017 la 22:08.
Atentie: Pe viitor cand ne contactati aveti grija sa fi-ti seriosi pentru a nu pierde timpul celorlalti.
Atentie la : Kiddo si Pirvan Marian.
Sa comunicat clar se fac task-urile , se urca pe un host al lor si/sau se ofera printscreen! Se platesc dupa confirmare se face transfer la noi.
Pirvan Marian i sa adus la cunostinta faptul sa nu ne puna sa facem munca voluntara ( Ni-sa cerut de catre dansul sa ii facem lista - tabelar cu functii , meniuri, logo vectoriale etc... ) Ghiciti ce? A DISPARUT ( Domnule Pirvan ar trebui sa va eliberez o factura pentru timpul pierdut al echipei. ) - NESERIOS , NU RECOMANDAM , AVETI GRIJA PE VIITOR.
Kiddo: A ramas ca in urmatoarea zi sa intre si sa se apuce de lucruru: Ghiciti ce? A disparut.
Nu se cere munca gratuita si nici macar munca in avans.
Aici este SEOPEDIA ... incercati sa fi-ti mai seriosi pe viitor !
Ultima modificare făcută de Trailer; 1st June 2017 la 17:59.
Ma scuzati @Trailer, asta este similara cu situatia in care ai cerut ajutorul, iar dupa ai dat negativ celor ale caror raspunsuri nu ti-au placut. Nu cred ca ai dreptul sa faci 2 oameni neseriosi dupa 1 zi in care ai lucrat cu ei... Poate pur si simplu modul lor de lucru nu s-a potrivit cu al tau / vostru.
In plus este greu de gasit oameni care sa faca treaba dar sa si caute de lucru. Nu poti clasifica oamenii doar pentru ca nu lucreaza dupa standardele tale. Daca ai lucra cu oamenii asa cum pretinzi ca o faci, ai fi constienta de faptul ca este foarte greu sa gasesti oameni pe care te poti baza cu adevarat si ti-ai asuma cateva esecuri pana gasesti unul ok.
Nu-i cunosc pe cei doi, dar mi se pare cam pripita concluzia ta si destul de taioasa dupa o singura zi de munca.
Gresit, Vii si spui un pret ( NU SE NEGOCIAZA NICI MACAR 1 eurocent ), ti-se aduce la cunostinta faptul ca avem nevoie de seriozitate , NU TI-SE CERE munca in avans , plata la finalizare etc..., NU TI-SE CERE sa lucrezi pe hosturile noastre.
Vii si ceri lista tabele in conditiile in care este 1 IUNIE , angajatii in general AU LIBER , dar noi oprim 2 sa faca ceea ce a cerut domnisorul Pirvan Marian , + Tinem peste program 2 webdesigneri sa faca 5 LOGO VECTORIALE IN DATA DE 1 IUNIE , si sa stea si peste program ca ulterior SCUMPETEA de PIRVAN MARIAN sa ne de-a block fara nici o explicatie.
Culmea ieri seara am stat chiar si eu peste program sa port discutia cu el.
Eu nu am cerut ajutorul niciodata , am cerut fie parere , fie ajutor contra cost.
DECI DA ESTE NESERIOS CU N mare si MAGAR cu M mare.
Pune-te in situatia noastra si daca tu spui ca nu ti-ar crea un inconvenient si nu ar fi neplacut + te-ai face chiar de ras in propria societate comerciala... atunci draga LogON eu ma apuc de pus arpagic pe camp si renunt la segmentul IT.
Nu inteleg de ce sa opriti voi programatori si web designeri pentru un om pe care abia l-ati cunoscut... Mie ceva nu imi da bine la calcul, sincer.
Aaa daca voi aveti un proiect de predat in 31 mai si v-ati gandit sa rezolvati o problema de programare in data de 30, de ce este problema celui care se ofera sa rezolve contra cost?
Ce spun eu este ca si omul are nevoie sa vada daca se potriveste cu voi. Nu inseamna ca daca la voi e banu', el este sclavul vostru. Se poate retrage si basta, care este problema?
Dumneata asa lucrezi? porti discutii spui ca te apuci de treaba ... le spui sa isi faca curatenie in casa ... sa isi cumpere materiale si dupa le spui ulterior stiti ... nu ne potrivim si plec?
Le spui ca nu poti face un lucru inainte sa ii supui la o cheltuiala si/sau sa isi piarda timpul.
Poti spune din capul locului , ma depaseste , nu pot , nu am timp , a venit un potop , nu vreau.
Nu dupa ce tii o echipa de oamenii blocata 24H si dai block.
Abia l-am cunoscut? Avea o reputatie pe SEOPEDIA , un numar de posturi ... am crezut ca acest aspect inseamna seriozitate... dar ne-am inselat enorm si teribil.
Dansul a comunicat ca are nevoie de ele cat mai repede ca si proiectele ( 5 la numar ) sa fie gata in y timp.
@Trailer, nu mi se pare normal sa etichetezi un om dupa 1 zi, atata tot. Eu nu fac asta, drept urmare lucrez cu oameni de ani de zile.
Cum ar trebui sa etichetez un MAGAR , ce nici nu ne comunica ci pur si simplu dispare si nu doar 1 ci 2. Spune tu ... noi suntem tampiti la cap si judecam gresit. Invata-ne ... chiar te rog.
A DAT BLOCK , ce vrei sa fac? sa il sun eu sa ii spun ce? Stii felicitari si multumim pentru pierderea de timp + banii , esti un om ideal si ne-ar face placere sa mai lucram?
ESTI PENIBIL LOGON.
Acest topic este ca si o atentionare ca pe viitor cand respectivi mai contacteaza pe cineva ... acestia sa fie putin precauti pentru a nu avea acelasi disconfort ca si noi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)