1 out of 1 members found this post helpful.
)))))))))
Ii "cunosc" pe amandoi si nu cred ca varianta ta e cea adevarata, ci doar varianta ta. Sa vina si ei sa isi spuna varianta.
2 out of 2 members found this post helpful.
Imi pare rau pentru tine, eu am cerut task uri clare pe email, nu le-am primit.
Aseara am intrebat care is task-urile ,"Ai spus vrem un site care sa se semene cu site-ul x, mi-ai aratat in sir indian site-uri care erau moarte."
Te-am rugat frumos sa imi faci un fisier amarat , o lista banala de genu' site-ul nostru vrem sa arate ca site-ul x, vrem sa schimbi asta si asta(cuvinte,nimic tehnic) asta aseara.
La ora 12(pranz,a doua zi) te-am contactat Eu ca sa te anunt ca nu am primit nici un fisier, nici un mail macar gol. La ora 6-7 m-ai intrebat cand e gata(la genul de ce nu e gata site-ul de ce nu ai terminat?).
Acum nu stiu poate ca unii inteleg o adevarata provocare din "vrem pe site-ul stirinustiucare.com sa puneti o tema nulled de tip newpapper cu un logo in ea".
Sa nu mai spun ca vroia vro 5 site-uri daca se poate intr-o singura zi, plus ca vroiai ceva pe nisa adult...
Eu nu sunt o persoana care prefera conflictul dar daca este nevoi dupa o jicnire a imaginii in public si una in privat raspund, pentru ca nu mi se pare normal ca tu sa ofera cuvinte nejustificate doar pentru ca poti.
Da, toti suntem nervosi si agitati , poate avem o zi naspa dar nu inseamna ca sunt obligat sa suport.
Consider ca persoana Capran Andra-Marina(capranandramarina) este o persoana care nu stie ce vrea,dar considera ca nu e vina ei.
Vreau mai mult, mai mult si atat.