Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 19 din 19

Subiect: Recomandare temă Blog personal

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    Nu fi prost ca te lovesti.
    Recomandarea era pe bune si mulata dupa caracterul tau.
    Eu sunt sigur ca e mulata dupa caracterul si neamul tau de mistocar, multi ar fi de acord cu mine

Daca ai o recomandare pe bune poti sa o faci, daca nu poti sa-ti vezi de drum... iar de lovit, vezi sa nu te lovesti singur.
    Ultima modificare făcută de Popa Mihai; 23rd December 2015 la 04:56.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    46

1 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Dude, ce naiba are tema aia? E exact ce ti se potriveste.
    Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 23rd December 2015 la 04:43.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    64

Implicit

Amândoi v-ați găsit în situație și ați continuat. So, o avertizare amândorura, că nu mi-e rușine cu niciunul dintre voi, indiferent de "cine a început", că probabil la asta ne rezumăm.

Haideți să continuăm pe o cale mai amiabilă. Putem să transmitem ce vrem să transmitem în mai multe feluri, inclusiv fără a ne referi la mame și sore.

Carry on pe subiect!
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    31

Implicit

Credeam ca acest forum este o comunitate in care sa ne ajutam si sa ne face recomandari, sa lucram impreuna si sa dezvoltam diferite proiecte si discutii constructive. In ultimul timp postarile de pe forum sunt tot mai degradante, inteleg amuzamentul si mistocareala facuta cu tact si care pentru cei mai multi este un pas inainte, daca inteleg, invata si se reorienteaza.

Dar cand vad labili ca RedHat, care se baga-n seama doar de dragul de a posta, de plictiseala sau habar nu am... se pune sa dea replay-uri aiurea si sa jigneasca sau sa fac glume de prost gust, de care s-a amuzat probabil tot el.

Care e problema daca eu vreau sa scriu despre Marketing Afiliat, Investitii, Educatie Financiara, Calatorii si Pescuit pe acelasi blog? E un blog personal si pot sa fac ce vreau eu pe el, atat timp cat imi ating obiectivele si stiu ce intentionez sa fac pe viitor.

Rog un moderator sa stearga glumele nesarate ale lui redhat.

Multumesc
    Ultima modificare făcută de Popa Mihai; 23rd December 2015 la 04:49.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    46

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Popa Mihai Vezi Post
    se pune sa dea replay-uri aiurea si sa jigneasca sau sa fac glume de prost gust
    Replay vs Reply - Common Mistakes and Confusing Words in English - Learn English Mistakes

Citat Postat în original de Popa Mihai Vezi Post
    Multumesc
    Sa cresti mare. Succes cu blogul.

AlexMar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    426
    Putere Rep
    25

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Vad ca s-a cam stricat discutia si sunt aproape convins ca nimic nu mai e serios in acest topic. Dar daca tot am citit vreau sa las un mic text pentru cei care sunt cu adevarat interesati.

Nu voi da o anumita tema pentru ca temele nu sunt facute pentru a sfi folosite ca atare ci pentru a fi personalizate usor.
    De aceea recomand celor care doresc sa isi faca un blog sa achizitioneze o tema Wordpress de pe Themeforest, una premium, una care are update-uri lunare atat in ceea ce priveste rezolvarea bug-urilor cat si adaugarea de noi caracteristici, o tema bine structurata ce permite modelarea site-ului in proportie de 90% pentru ca la un moment dat vei avea nevoie de un alt design si e o nvestitie proasta sa schimbi complet tema, o tema cu un page builder bun si un suport pe masura.

Nu te uita la cele mai bune teme de pe Themeforest dupa cum arata, invata sa citesti detalii despre cum sunt structurate. Nu te baga sa le modifici pentru ca la ele munceste o echipa intreaga. Atunci cand vei avea update-uri o sa te uiti la ele sau o sa fie nevoie sa iei de la capat modificarile pe care probabil nu ti le amintesti.

Sa iti dau un exemplu: la un website facut de mine am modificat tema la cerintele clientului. Aceeasi tema am folosit-o pe un altul. Dupa 6 luni site-ul clientului arata vechi si ponosit, cel de-al doilea site este up to date cu noi caracteristici si un look mai clean.
    Ultima modificare făcută de AlexMar; 23rd December 2015 la 10:42.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    31

Implicit

Să revenim la topic... am o dilemă, având în vedere că blogul personal va fi defapt o rețea de site-uri de care mă voi ocupa personal caut o temă simplă, nu știu dacă e mai recomandat custom sau premium :-)
    Vreau un home page simplul care să semene cu pagina "Despre mine" și pe care voi încerca să introduc o creație personală scurtă, la subiect și care sper eu să devină cât de cât virală Iar la final 3-4 butoane/logouri/bannere cu link spre site-urile adițional la care lucrez.
    După cum a zis Tom (apropo de asta, mulțumesc frumos pentru sugestie) într-un post mai sus, un blog cu categoriile Bani Online, Pescuit, Finanțe Personale, Activism nu prea merg pe același blog, așa că voi face site-uri separate pe subdomenii și chiar domenii separate și le voi uni pe site-ul principal, prin acel conținut care eu sper să devină viral :-)
    Vă mulțumesc tuturor pentru sugestii și intervenții, aștept în continuare sugestii și recomandări.
    Eventual un feedback privind unirea mai multor proiecte de pe diferite nișe pe un site simplu,cu conținut viral call to action :-)

Inu
    Inu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    4th January 2014
    Locaţie
    Resita
    Vârstă
    36
    Posturi
    182
    Putere Rep
    22

Implicit

Salut, eu am folosit o tema Responsive Brix pentru ceva asemanator. Tema este premium

stefanp este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    82
    Putere Rep
    24

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Fara suparare dar ce sunt capodoperele alea fratilor? Vreti sa dati si bani pe ele? Pe bune?

Uite aici o lista, toate au admin super ok, nu trebuie sa le ai cu programarea deci te descurci:

- propunere 1
    - propunere 2
    - propunere 3
    - propunere 4
    - propunere 5
    - propunere 6

In fine sunt mii pe care le pot propune.... am si eu o tema de blog deja cumparata pe care nu o folosesc, daca iti place ti-o pot da la jumatate de pret cu tot cu key si instalare, uite:
    - aici demo
    - sau asta
    - sau asta
    - sau asta

gata, ti-am dat destule variante, bafta

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Recomandare tema comparator preturi Carti
    De Popa Mihai în forumul WordPress
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 4th April 2015, 16:37
  2. Sugestie / Recomandare tema WP
    De Mishu în forumul WordPress
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 23rd March 2015, 21:36
  3. Recomandare tema pt un site de anunturi
    De Marcous în forumul WordPress
    Ultimul Post: 10th June 2014, 00:56
  4. Recomandare Tema OpenCart
    De Pîrvan Marian în forumul Bar, lobby...
    Ultimul Post: 11th September 2012, 02:22
  5. Recomandare Host Personal
    De StancuFlorin în forumul Hosting
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 27th June 2012, 23:36

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •