Am luat eu pachetul "EXTENDED MEMBERSHIP", pentru Servicii de creare site la doar 123 ¤ - all inclusive , asa ca daca va doriti una dintre theme sau plugins, PM.
Am luat eu pachetul "EXTENDED MEMBERSHIP", pentru Servicii de creare site la doar 123 ¤ - all inclusive , asa ca daca va doriti una dintre theme sau plugins, PM.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Are cineva tema MagXP de la mythemeshop si mi-o poate vinde? Sau un cupon pentru ea?
Intreaba-l pe colegul Adelin si vezi daca are versiunea actualizata, aici: Thema WP gratis
Cat despre temele mythemeshop, stie cineva vreun discount foarte bun pt Schema sau Wildfire?
I-am dat un mesaj lui Adelin. Intre timp m-a mai contactat si un coleg pentru a-mi vinde tema. Schema o am eu, ti-am lasat un pm.
Mda ... acum am realizat ca ti-am dat-o neactualizata. Daca-ti place o sa ma conectez in cont sa o actualizez. Si mai am si news online de la ei daca-ti face cu ochiul.
Nimic.
MyThemeShop ofera reducere 50% primilor 500 de membrii. In fine, ca sa nu existe neintelegeri, iata cum arata homepage-ul in acest moment!
reducere.png
"Use coupon code TheMTSDeal to get any theme or plugin for only $69 $19." primit pe email de câteva minute, reducere de la 69 la 19$.
Baieti, are cineva tema µVideoµ de la MyThemeShop si mi-o poate vinde? Sau orice altă tema video premium care să-mi placă.
Le am eu pe toate (am scris mai sus). Daca nu ai gasit altceva, si crezi ca 9$ este ok, imi dai PM (raspund in 2-3 zile daca nu sunt).
Am si asta: Youmax (WP) YouTube, Vimeo, Facebook & Instagram Grid - WordPress | CodeCanyon daca te intereseaza (stie doar youtube si vimeo). Te costa 5 $.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Am primit pe mail urmatoarea oferta de la My Theme Shop (probabil si voi ati primit daca aveti cont)! Oferta e valabila pentru primii 1000 de cumparatori.
1.Toate temele pot fi cumparate cu 19 dolari, folosind un cupon de reducere
2. Daca cumparam o tema cu 19 dolari, primim credite de fidelitate de 8 sau 10 dolari, in functie de produs
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)