Am luat eu pachetul "EXTENDED MEMBERSHIP", pentru Servicii de creare site la doar 123 ¤ - all inclusive , asa ca daca va doriti una dintre theme sau plugins, PM.
Versiune printabilă
Am luat eu pachetul "EXTENDED MEMBERSHIP", pentru Servicii de creare site la doar 123 ¤ - all inclusive , asa ca daca va doriti una dintre theme sau plugins, PM.
Are cineva tema MagXP de la mythemeshop si mi-o poate vinde? Sau un cupon pentru ea?
Intreaba-l pe colegul Adelin si vezi daca are versiunea actualizata, aici: http://forum.seopedia.ro/oferte-grat...tml#post299757 :)
Cat despre temele mythemeshop, stie cineva vreun discount foarte bun pt Schema sau Wildfire?
I-am dat un mesaj lui Adelin. Intre timp m-a mai contactat si un coleg pentru a-mi vinde tema. Schema o am eu, ti-am lasat un pm.
Mda ... acum am realizat ca ti-am dat-o neactualizata. Daca-ti place o sa ma conectez in cont sa o actualizez. Si mai am si news online de la ei daca-ti face cu ochiul.
MyThemeShop ofera reducere 50% primilor 500 de membrii. In fine, ca sa nu existe neintelegeri, iata cum arata homepage-ul in acest moment!
Ataşament 3810
"Use coupon code TheMTSDeal to get any theme or plugin for only $69 $19." primit pe email de câteva minute, reducere de la 69 la 19$.
Baieti, are cineva tema µVideoµ de la MyThemeShop si mi-o poate vinde? Sau orice altă tema video premium care să-mi placă.
Le am eu pe toate (am scris mai sus). Daca nu ai gasit altceva, si crezi ca 9$ este ok, imi dai PM (raspund in 2-3 zile daca nu sunt).
Am si asta: Youmax (WP) YouTube, Vimeo, Facebook & Instagram Grid - WordPress | CodeCanyon daca te intereseaza (stie doar youtube si vimeo). Te costa 5 $.
Am primit pe mail urmatoarea oferta de la My Theme Shop (probabil si voi ati primit daca aveti cont)! Oferta e valabila pentru primii 1000 de cumparatori.
1.Toate temele pot fi cumparate cu 19 dolari, folosind un cupon de reducere
2. Daca cumparam o tema cu 19 dolari, primim credite de fidelitate de 8 sau 10 dolari, in functie de produs