Postat în original de
gabetu
Ar trebui sa fie si font-family: Open Sans, sans-serif
Mersi, pot alege un singur font si peste tot e bifat Open Sans; hXXp://i.imgur.com/GfmILw4.jpg

Postat în original de
designarti
Ș-ul de la călătorește
nu este Open Sans. Nu cred că ai setat font family corect pe open sans.
Nici nu aș folosi un plugin pentru așa ceva. E mai simplu cu font-face, în cod.
Teoretic, ai nevoie de 2 linii de cod în CSS-ul temei. Grijă să nu fie specificat și un alt font în fișier mai jos - astfel, liniile de mai jos suprascrie liniile de mai sus ( sunt în cascadă - d-aia se cheamă CSS - Cascading Style Sheet)
Cod:
import url(hXXp://fonts.googleapis.coN/css?family=Open+Sans:400italic,700italic,400,700);
body, button, input, select, textarea {font-family: 'Open Sans', sans-serif;}
Varianta pe care aș recomanda-o eu este cu font-face în CSS și upload font pe server. Dar merge și cu import.
Sunt deacord la Slider nu e Open Sans, cel care a facut plugin-ul zice asa...
Cod:
You can use Google Fonts in LayerSlider. You have to add the requested link tag to the head of your site, for example:
<link href='hXXp://fonts.googleapis.coN/css?family=Skranji' rel='stylesheet' type='text/css'>
After that, you can refer to this font in a sublayer by adding the font-family: ‘Skranji’ text to the style field of that sublayer.
In privinta codului de mai sus, trebuie sa-l introduc in style.css? Unde anume, am atasat un screen din acel fisier.
Sorry poate prea multe intrebari dau insa nu am mai lucrat cu WP, am careva experienta cu OpenCart si Drupal atit.
*Si o ultima intrebare in privinta codului, probabil site-ul va avea si limba rusa, o sa fie afisate corect caracterele rusesti? Mersi.