Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Nu-mi sunt afisate toate articolele dintr-o categorie

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Nu-mi sunt afisate toate articolele dintr-o categorie

Am o categorie, iar articolele din aceasta, nu apar pe pagina principala, doar in respectiva categorie (asa am setat eu). Daca setez sa-mi afiseze pe pagina principala a blog-ului 4 sau 6 articole, am observat ca e valabil si pentru acea categorie (cum e normal). Problema n-ar fi asta, problema e ca eu am momentan 8 articole in categoria aceea "speciala", iar daca setez sa-mi afiseze 4 articole, restul 4 nu le afiseaza nici atunci cand dau la "Articole mai vechi" (apare pagina goala). Stie cineva vreo solutie care sa rezolva problema? Va multumesc.

Uitati aici (treceti la pagina 2).

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Am instalat plugin-ul Custom Limits pana rezolv problema printr-un cod. Acesta plugin imi permite sa afisez un anumit numar de articole pe pagina principala, si un alt numar in categorii. Se poate inchide.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Problema ta era simpla de fapt si se rezolva fara niciun plugin cu ajutorul functiei Function Reference/query posts « WordPress Codex dar problema e ca nu ai stiut sa explici suficient de clar, te-ai incurcat in detalii inutile.

Dupa ultima ta interventie mi-am dat seama in sfarsit ce doresti, si anume: "sa afisez un anumit numar de articole pe pagina principala, si un alt numar in categorii". Nu puteai sa spui asa de la inceput?
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Nu asta am vrut, problema era ca daca setam sa mi se afiseze 4 articole pe prima pagina, in categorii imi afisa acelasi numar (logic), dar intr-o anumita categorie (Cumpara Articole | Stiri IT, SEO, Tutoriale si Advertoriale), daca te duci la pagina 2, nu se afiseaza restul articolelor (acum nu mai exista pagina 2 pentru ca am bagat acel plugin, desi nu a facut 100% ce-am vrut eu). Ai inteles?
    Ultima modificare făcută de Bogdan Calin; 27th October 2011 la 19:00. Motiv: m-am repetat

Hapiuc Robert este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

Este foarte simplu, faci un query curat care sa iti afiseze doar numarul tau de posturi care il doresti si restul merge de la sine. Nu are voie sa apara nici o eroare.

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

O fi simplu pentru tine, daca era atat de simplu si pentru mine, nu mai deschideam topic-ul cerand ajutor.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

Destul de corect, urmareste maine dupa ora 12 wptriks.info ca o sa scriu un mic tutorial.

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de Robi09 Vezi Post
    Destul de corect, urmareste maine dupa ora 12 wptriks.info ca o sa scriu un mic tutorial.
    Bun, sunt curios daca-mi va rezolva problema . Mersi de implicare.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Cum ziceam si mai sus, rezolvarea ta este query_posts care se aplica in felul urmator:

Cod PHP:
     <?php if (have_posts()) : ?>
        <?php  $paged = (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1query_posts("posts_per_page=12&paged=$paged"); ?>

<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    Pe scurt, adaugi linia a doua la tine in tema pe pagina de index, intre liniile cu <?php if (have_posts()) : ?> si <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

Iar la posts_per_page=12 pui numarul de posturi care vrei sa apara. In codul care ti l-am dat eu e si un mic hack ca sa functioneze corect paginarea
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Cum ziceam si mai sus, rezolvarea ta este query_posts care se aplica in felul urmator:

Cod PHP:
     <?php if (have_posts()) : ?>
        <?php  $paged = (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1query_posts("posts_per_page=12&paged=$paged"); ?>

<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    Pe scurt, adaugi linia a doua la tine in tema pe pagina de index, intre liniile cu <?php if (have_posts()) : ?> si <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

Iar la posts_per_page=12 pui numarul de posturi care vrei sa apara. In codul care ti l-am dat eu e si un mic hack ca sa functioneze corect paginarea
    Am facut si eu rezolvarea dar nu am avut timp sa o public. Poate alta data :d . Adaugi codul in archive.php.

PS: Postez si eu imediat pe website, sper sa nu fie cu suparare.

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Rares, intr-adevar, imi arata doar numarul de articole care vreau eu, dar problema mea nu era asta. Problema era ca daca dai sa vezi pagina 2 a acestei categorii, nu iti apar restul articolelor.

Uite, du-te la pagina 2 Cumpara Articole | Stiri IT, SEO, Tutoriale si Advertoriale

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cât de folositoare sunt linkurile din articolele vechi
    De Krsty în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 26th August 2011, 21:37
  2. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 20th March 2011, 14:06
  3. Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 15th March 2011, 20:01
  4. Cum pun in sidebar ultimele 10 titluri dintr-o categorie?
    De edy12006 în forumul Client side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 29th November 2010, 00:34
  5. Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 15th November 2009, 20:20

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •