Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Problema W3 Total Cache

Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    37

Implicit Problema W3 Total Cache

Cine ma ajuta si pe mine cu o recomandare pentru un plugin bun de cache pentru wordpress. Am avut pana azi W3 Total Cache si am facut update la platforma la noua versiune si nu mai merge cum trebuie. E site-ul muci din cauza lui. Cum il dezactivez, cum totul revine la normal. Ma intereseaza ceva care stiti ca functioneaza ok si nu v-a facut probleme.
    Thanks!

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

De regula, daca vorbim de un update major, e bine sa astepti pana si dezvoltatorii pluginurilor sa vina cu update. La mine merge ok, dar nu am facut update la 3.9.2
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

klaudiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    18th August 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    170
    Putere Rep
    27

Implicit

Am rezolvat de curand o problema in care dupa update-ul W3 Total Cache la ultima versiune, s-au stricat slideurile.
    Ai ceva slide-uri pe site?

Poti sa ne spui de asemenea, ce erori iti afiseaza W3 Total Cache in admin?
    Kinetoterapie si fizioterapie la cabinet de recuperare medicala

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

dezactiveaza minify
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    37

Implicit

Roby, nu am facut update la plugin, am facut la platforma, am primit mesaj de dimineata in dashboard sa fac update. Nici eu nu ma omor cu update-urile, dar tinand cont ca era vorba de update-uri de securitate, majoritatea, l-am facut. Plugin-ul il aveam demult!

Klaudiu, imi afisa asta: "Recently an error occurred while creating the CSS / JS minify cache: No sources to serve." Eroare pe care am vazut ca o au multi. Si degeaba, ca nu s-a facut nimic pentru rezolvarea ei. Eroarea asta imi aparea si disparea singura uneori. Cand avea ea chef!

Chestia e ca nici nu observam daca nu intram pe site de pe alt calculator la care lucrez. Pen ca boul ala de Chrome nu-si face refresh, chiar daca ii dai si la mine arata bine, dar pe calculatorul celalalt arata ca naiba. Mai exact disparuse tema. Aveam un fundal gri la culoare, peste care era continutul (text si imagini) aranjate haotic. Isi pierduse si formatarea. Cam asta e. Acum am instalat WP Super Cache si e ok.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    dezactiveaza minify
    Thanks man! L-am dezactivat de tot, mama lui!

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Pami, eroarea cu pricina apare in momentul in care stergi/dezactivezi anumite pluginuri. La mine solutia a fost dislable/dezinstall -> reinstall.
    Am incercat si eu wpsupercache si .... l-am tinut aproape o zi. In momentul in care regenera cache imi afisa niste pagini albe de toata frumusetea. Posibil insa sa fi fost vreo incompatibilitate cu thema sau cu vreun plugin.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Pami, eroarea cu pricina apare in momentul in care stergi/dezactivezi anumite pluginuri. La mine solutia a fost dislable/dezinstall -> reinstall.
    Am incercat si eu wpsupercache si .... l-am tinut aproape o zi. In momentul in care regenera cache imi afisa niste pagini albe de toata frumusetea. Posibil insa sa fi fost vreo incompatibilitate cu thema sau cu vreun plugin.
    Am facut si asta! L-am dezactivat si si-a revenit site-ul. Am zis, bun, deci el e cauza. L-am reactivat ca sa ma conving. Cum l-am reactivat cum s-a ales iar praful. L-am dezinstalat de tot si l-am reinstalat cum ai zis si tu. Degeaba din pacate, ca tot nu a mers. Asa ca am renuntat de tot la el si am pus Super Cache. Vad ca merge bine, chiar mai bine decat cu W3, incarca paginile mai repede. Sper sa nu fiu subiectiv.

Si repet, nu am activat sau dezactivat nimic de o buna perioada de timp. Nici nu am multe plugin-uri, pentru ca tot de pe la voi stiu ca fac probleme si m-am ferit sa pun pluginuri numai de dragul de a le avea. Am numai strictul necesar. Problema a aparut dupa update-ul la platforma de azi-dimineata, in jur de 9, sa zic ca l-am facut. Cel putin asa banuiesc, pentru ca inainte de asta mergea ok.
    Va multumesc frumos tuturor pentru sfaturi! Discutia poate continua insa. Poate fi utila. Daca apar noutati, am sa revin. Thanks!

PS: Ma deranjeaza mesajul asta in schimb, care aparea aleator in W3, nu ma prind de unde e: "Recently an error occurred while creating the CSS / JS minify cache: No sources to serve."
    L-am cautat si am vazut ca multi au problema asta, dar nu e nicio rezolvare!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Nu actualizeaza soldul total
    De fabby în forumul Adsense
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 30th April 2014, 11:54
  2. Configurare "w3 total cache" wordpress plugin
    De emusro în forumul WordPress
    Ultimul Post: 24th September 2013, 15:51
  3. Problemă cache
    De N.Paul în forumul Subiecte pentru incepatori