Buna ziua,
Imi poate recomanda cineva un plugin de afiliati care merge cu woocomerce? (am cautat pe google dar as vrea sa stiu referitor la pareri, in caz de ati folosit acele pluginuri)
O zi buna.
Buna ziua,
Imi poate recomanda cineva un plugin de afiliati care merge cu woocomerce? (am cautat pe google dar as vrea sa stiu referitor la pareri, in caz de ati folosit acele pluginuri)
O zi buna.
Incearca WpAllImport cu pluginul de WooCommerce. L-am folosit pe mai multe site-uri si sunt foarte multumit.
imi cer scuze. Am scris pe grada si m-am exprimat prost.
Caut un plugin pe care sa il folosesc pentru a putea avea un sitem de afiliati . (sa ofer comision specific fiecarui afiliat, sa ii ofer posibilitatea unui afiliat de a oferi tichete de reducere clientilor lui, sa vada cine s-a inscris ca si client al lui si ce comisioane trebuie sa castige de pe urma lui)
Affiliates Pro merge integrat cu WooCommerce, cupoane...
Multumesc.
Alte sugestii?
Post Affiliate Pro - Affiliate Tracking & Affiliate Program Software
Cred ca are pluginuri pentru orice.
Caut cu jingle.ro.
+1 pt Affiliates Pro. Il foloseste un client de-al meu, i-am facut chiar si un plugin pt a extinde functionalitatea. E un plugin decent.
Detin o licenta de pe AffiliateWP - Affiliate Marketing Plugin for WordPress si mi se pare super bun...
Codeinwp.com - Wordpress experts
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)