Am facut si eu update si momentan nu am intampinat nici o problema cu plugin-urile care le am instalate.
Am facut si eu update si momentan nu am intampinat nici o problema cu plugin-urile care le am instalate.
Akismet Version 3.0.0
All in one seo pack Version 2.1.5
contact form Version 3.77
google xml sitemaps Version 4.0.4
seo friendly images Version 2.7.6
w3 total cache Version 0.9.4
wordpress meta robots Version 2.1
wp-pools Version 2.65
Toate sunt compatibile cu WP 3.9.
Am facut si eu update pentru un site, totul imi functioneaza ok, de obicei astept sa treaca ceva timp si pe urma sa fac update.
Am facut update la 3 site-uri totul este functional singura problema fiind cu plugin-ul Ultimate TinyMCE ( editor complex text ) care nu mai functioneaza . Am trecut la CKEditor pentru noul Wp-Edit ( inlocuitorul lui Ultimate TinyMCE ) nu asigura toate functiile in varianta free .
Pentru TinyMCE au scos versiunea 4.0.1 care este compatibila.
Pe 2 situri nu mi-a mai mers corect bara de editor HTML ..eroare similara.( se leaga de TinyMCE de mai sus??? ) Nu am pluginuri instalate.
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
Buna,
eu am probleme cu wordpress-ul si caut pe cineva priceput care sa se uite la el. Una dintre probleme este aceea ca incerc sa fac anumite modificari in articole si-mi dispare limba romana, site-ul avand articole in lb. engleza si lb. romana.
Ai dreptate Roby asa am banuit si eu. Doar ca update-ul nu l-am facut eu si din motive de bun simt nu-l pot deranja. Asa ca am nevoie de cineva care cunoaste fenomenul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)