Primesc mereu in webmaster tools recomandare wordpress update.
In cazul in care as face update automat din admin, se poate ca siteul sa nu mai functional?
Multumesc.
Primesc mereu in webmaster tools recomandare wordpress update.
In cazul in care as face update automat din admin, se poate ca siteul sa nu mai functional?
Multumesc.
Din experienta, iti recomand sa faci updateul manual. Ce faci tu cu mana ta ... e sfant.
Atentie, insa. Fa-ti un back-up inainte, just in case. In plus, in cazul in care ai adus ceva modificari fisierelor care vor fi suprascrise, va trebui sa le iei din nou la mana si sa le refaci.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Nu ar trebui sa fie nici o problema daca il faci automat. Eu asa il fac la toate siteurile. Insa problemele pot aparea datorita unor incopatibilitati ale noi versiuni cu tema sau pluginurile.
De fiecare dată am ales să fac update automat și nu am avut nicio problemă. Dar înainte e cel mai indicat să-ți faci un back-up, pentru orice eventualitate. E mai bine să-ți iei o măsură de precauție.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)