Salutare. Ce tema sa folosesc pt un site de turism gen :Amfostacolo: ?
As prefera o tema care sa arate mai bine decat Amfostacolo. Sau poate imi recomandati altceva...o alta platforma...sau poate aveti voi ceva facut.
Salutare. Ce tema sa folosesc pt un site de turism gen :Amfostacolo: ?
As prefera o tema care sa arate mai bine decat Amfostacolo. Sau poate imi recomandati altceva...o alta platforma...sau poate aveti voi ceva facut.
Salut, uite, asta Explorable Theme | Just another WordPress site mi se pare destul de interesanta![]()
Ofer servicii de content writing !
AmFostAcolo folosește un script custom. Nu arată prea bine (chiar autorul recunoaște că e "complet daltonist în materie de design"), dar funcționează - lucru care nu e valabil pentru multe dintre site-urile românești din turism.
Cu WordPress poți să faci ceva care arată mai bine, dar funcționalitatea se limitează la ce poate WP. Valoarea adaugată e dată doar de conținut. WP e pentru bloguri, iar eu personal consider că e util pentru persoane care habar n-au de web și vor să spună și ele pe unde au mai fost, ce și-au mai luat de îmbrăcat și ce le mai trece prin cap (no offence pentru cei ce-l folosesc). Dacă vrei să faci ceva, mai ales în turism și în special pe nișa cu AFA, TripAdvisor și altele, trebuie făcut custom; altel te zbați cu tot felul de prostii, gen fani FB, spam și altele să scoți și tu 1$ din afiliere.
@gratian. salutare. sunt perfect de acord cu tine. wp este GRATIS, si ca orice lucru gratis nu iti poate oferi f mult. daca stii cum as putea rezolva problema, da-mi te rog PM. poate cunosti pe cineva care imi poate face un site profi. ms
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)