14th December 2013, 10:40
1 out of 1 members found this post helpful.
Si eu am facut update-ul imediat dupa ce a aparut, imi place mult cum arata noua interfata, este mai moderna, cea de pana acum a devenit deja prea clasica... In rest chiar nu stiu ce s-a mai adaugat, macar este bine ca la acest update s-a facut si ceva vizibil, nu doar o lista cu rezolvarea anumitor buguri.
19th December 2013, 07:57
0 out of 2 members found this post helpful.
Nu cred că noua versiune a îmbunătățit viteza de încărcare. Asta depinde de hosting și mărimea blogului. Folosiți teme mai simple și puneți accentul pe conținut. Și da, luați gazduire din România. Hostingul din SUA e stabil, problema e că în România se încarcă puțin mai greu. Am văzut că de la site5 puteți să cumpărați hosting și-n România. Au servere de la Appnor, firma ce oferă viteză mare și stabilitate.
19th December 2013, 16:40
0 out of 1 members found this post helpful.
31st December 2013, 12:45
2 out of 2 members found this post helpful.
Davio, ai avut pluginuri care au cazut in cap de la upgrade? Eu cel putin nu am observat asta inca, drept e ca nu toate apar pe 'oficial' ca suporta WP3.8, dar nu s-au de-activat si nici nu tusesc. Sa speram oricum ca si developerii de plugins vor tine rapid pasul. Nu am observat modificari in performanta, asa cum spune un antecomentator, daca ai o tema simpla si de bun simt, plus un plugin de cache (si nu o armata de pluginuri instalate), ar trebui sa se comporte destul de similar cu versiunea 3.7. Interfata noua de admin e OK, oricum nu prea ma intereseaza partea asta, cand sunt in wp-admin am treaba, nu sa ma uit la cum arata. Faptul ca-i responsiva insa ajuta clar multi bloggeri sa faca un update my usor de continut, decat daca era doar 'desktop friendly'