Salutare, ce template imi recomandati pentru un site/portal de stiri sportive ?
Salutare, ce template imi recomandati pentru un site/portal de stiri sportive ?
Nenea google ce ti-a zis?
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Cu ce ar fi diferit fata de un site/portal de stiri medicale? Sau stiri generale? Sau orice?
As merge pe ceva stil "magazine", ai incercat pe themeforest?
Retired
Cauta si tu pe forum... sau aici: Cateva teme wordpress
Google nu imi recomanda, google imi da ce ii cer ( ce caut) . Eu am deschis acest topic pentru a vedea ce imi recomandati.
Iti recomand un template de pariuri!?
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Cauta si tu pe forum, cum ti-am zis, dar si pe Google, cum ti-a zis 2dor. Nu-ti inteleg ironia, referitor la "Google nu imi recomanda", ca stii bine ca la "a cauta" s-a referit 2dor. Si daca spui ca Google iti da ce ii ceri, cere-i! Eu iti recomand sa folosesti o tema potrivita, scurt. Strofoaca-te si tu putin, n-astepta totul pe tava, cu toate ca stiu ca-i super tare sa fie asa.
Cu putina imaginatie, aproape orice thema poate fi compatibila cu nisa ta. Eu de exemplu, am folosit pe aceasta nisa o thema stil magazine. Si a iesit destul de fain, zic eu.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Nu stiu daca esti dispus sa platesti dar daca da, mie imi place asta - WordPress - Resportsive - Responsive Sports News Theme | ThemeForest
Mie mi-a atras atentia tema asta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)