Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Subdomeniu pe Wordpress. Cateva intrebari

AnONiM94 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th November 2013
    Vârstă
    29
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit Subdomeniu pe Wordpress. Cateva intrebari

Am un site ca subdomeniu pe wordpress.com si as dori sa aflu cum pot sa-l optimizez prin SEO, deoarece am inteles ca s-au facut anumite modificari in google anul acesta, iar programele de promovare (gen Senuke, NO hands seo etc.) nu ar mai functiona cum trebuie. Voi ce imi recomandati sa folosesc?

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Programele alea de promovare iti garanteaza o penalizare rapida. Cel mai bine ar fi sa incepi sa citesti indicatiile date chiar de Google, pentru ca sunt foarte aproape de realitate.

Search Engine Optimization Starter Guide, pagina de suport si ghidul pe scurt.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Dupa cum vezi, Google n-are mari pretentii.
    E multumit daca ai un site bine aranjat si adaugi cu regularitate continut.
    Restul se invata pe parcurs.
    Insa noi avem pretentia sa treci si pe la prezentare forumisti...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th November 2013
    Vârstă
    29
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

tocmai am trecut si p-acolo

revenind la subiect... daca adaug regulat continut unic si de calitate, siteul respectiv se va ranka doar daca nisa este nesaturata... da' eu intrebam in cazul in care este saturata cum sa procedez imi puteti da niste linkuri cu subiecte de pe forumu' asta in care pot citi despre chestia asta? ca m-am apucat sa citesc incet incet forumu' , da' este foarte complex si inca n-am gasit ceea ce caut multumesc anticipat

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Daca nisa e saturata ai doua posibilitati: 1- o eviti sau 2- faci la fel, dar mult mai bine.
    Nu cauta scurtaturi catre prima pagina, te vei afunda mai tare.
    Nu exista retete miraculoase, exista doar munca si investitie.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th November 2013
    Vârstă
    29
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

ok, da' in afara de a scrie articole unice si regulat, voi ce mai faceti ptr a ranka siteu' in google? de ex, tu concret ce faci? ca am inteles ca programele pe care le-am mentionat in primul post sunt considerate tehnici de SEOblackhat... atunci zi-mi ceva de SEOwhitehat, te rog

Robert Radulescu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th July 2013
    Locaţie
    Slatina, Romania
    Vârstă
    35
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Daca tu consideri ca ai destule articole de calitate pe blog si vrei sa faci urmatorul pas, acesta este obtinerea de linkuri de calitate catre blogul tau.
    O metoda foarte simpla pentru asta o reprezinta comentariile pe alte bloguri din nisa ta. E foarte important ca blogurile sa fie din nisa ta, altfel google o sa considere asta spam. Cauta pe google si o sa gasesti multe bloguri...cu cat au pagerank/alexa rank mai mare, cu atat mai bine. Gaseste articole despre care ai cunostinte si scrie comentarii de calitate, adaugand link-ul spre propriul blog. Cele mai bune sunt linkurile do-follow.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th November 2013
    Vârstă
    29
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Robert Radulescu Vezi Post
    Daca tu consideri ca ai destule articole de calitate pe blog si vrei sa faci urmatorul pas, acesta este obtinerea de linkuri de calitate catre blogul tau.
    O metoda foarte simpla pentru asta o reprezinta comentariile pe alte bloguri din nisa ta. E foarte important ca blogurile sa fie din nisa ta, altfel google o sa considere asta spam. Cauta pe google si o sa gasesti multe bloguri...cu cat au pagerank/alexa rank mai mare, cu atat mai bine. Gaseste articole despre care ai cunostinte si scrie comentarii de calitate, adaugand link-ul spre propriul blog. Cele mai bune sunt linkurile do-follow.
    mersi frumos pentru raspuns
    mai am cateva intrebari totusi... cam cate articole ar trebui sa am pe blog pentru a se considera ca sunt suficiente?? cu aproximatie
    cum aflu daca siteurile au pagerank/alexa rank mare?? le aleg pe cele de pe prima pagina din google??
    si exista cumva si vreun program pentru obtinerea de linkuri?? sau totul trebuie facut manual?

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

Implicit

Parerea mea e ca daca vrei sa faci ceva serios primul pas e sa bagi un leu-doi intr-un domeniu si-un hosting. E $2 .com la godaddy, e 2E .eu la despregazduire, e vreo 50 lei/an un .ro daca nu il vrei dintr-o bucata.
    Si la vreo 3E/luna gasesti si hosting sufciient de bun pentru un site-doua-trei.

N-as investi timp si bani in linkbuilding .wordpress.com, nu va inspira niciodata aceeasi seriozitate ca un domeniu propriu.

Daca e doar hobby, unde pui poza cu pisica sau scrii din 2 in 2 saptamani ca-ti place sa scrii e ok, dar daca vrei sa ceri si bani pe vreun produs/serviciu sau sa fii vazut ca blogger serios, musai domeniu, .blogspot si .wordpress nu inspira incredere.

Si as trece si de CaTaLiN84, e ok doar pe mirc si pe forums de GaMiNG.
    Retired

Robert Radulescu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th July 2013
    Locaţie
    Slatina, Romania
    Vârstă
    35
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de AnONiM94 Vezi Post
    mersi frumos pentru raspuns
    mai am cateva intrebari totusi... cam cate articole ar trebui sa am pe blog pentru a se considera ca sunt suficiente?? cu aproximatie
    cum aflu daca siteurile au pagerank/alexa rank mare?? le aleg pe cele de pe prima pagina din google??
    si exista cumva si vreun program pentru obtinerea de linkuri?? sau totul trebuie facut manual?
    Niciodata nu sunt suficiente. Nu pot sa iti dau un numar aproximativ, depinde de nisa.
    Poti sa adaugi articole concomitent cu obtinerea de linkuri, nu trebuie sa ai sute de articole pe blog neaparat. Incearca sa adaugi constant articole (cateva pe saptamana).
    De obicei site-urile de pe prima pagina sunt de calitate, dar trebuie sa cauti mai adanc pentru ca nu iti ajung 3-4. Cauta "pagerank checker" pe google si vei avea raspunsul, iar rank-ul alexa il verifici pe alexa.com. Google trebuie sa fie prietenul tau, nu ti se va raspunde la fiecare intrebare pe forumuri, trebuie sa cauti.
    Totul trebuie facut manual. Nu incerca toate programele care iti promit mii de linkuri...esti la inceput, trebuie sa inveti treptat.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cateva intrebari
    De piciu1993 în forumul Webmaster Tools
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 18th June 2013, 09:45
  2. Cateva intrebari legate de distribuitori!
    De onshop în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 2nd December 2012, 15:03
  3. Cateva intrebari PHP & MySQL
    De Cristi G în forumul Server side
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 22nd February 2010, 23:29
  4. Cateva probleme/intrebari generale
    De Federals în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 10th December 2007, 01:21
  5. Misspellings - cateva intrebari
    De turbo în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 25th July 2006, 13:22

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •