Am urmatoarea problema. Vreau sa adaug widgets in sidebar si atata vreme cat sunt conectat in admin, apar, cand ma deconectez nu apare niciunul. Stiti cumva care poate fi problema?
Am urmatoarea problema. Vreau sa adaug widgets in sidebar si atata vreme cat sunt conectat in admin, apar, cand ma deconectez nu apare niciunul. Stiti cumva care poate fi problema?
Ofer servicii de content writing !
Daca sunt de la vreun plugin verifica setarile, unele au admin-only ca sa poti sa le asezi cum vrei inainte sa le dai durmul live.
Retired
o sa verific pluginurile..cu toate ca nu cred ca asta e pb
Update..nu merge sa modific nici macar codul HTML in editor...:-? Oare de ce?
Ultima modificare făcută de razva; 6th September 2013 la 14:00.
Doar pluginul care genereaza widgetul cu probleme, vezi daca are setari de vizibilitate. In general cele de ads au.
Retired
Pai , am incercat sa pun un cod html intr-un widget text si nu a mers...mi l-a afisat doar din contul de admin. Ulterior, am incercat sa il pun direct dintr-un widget deja existent si din nou, nu l-a afisat. A afisat totusi ce era inainte. In ultima instanta l-am pus in Editor/Sidebar, dar nici de acolo nu il afisaza..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)