Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Acees siteuri page rank mare

kestor este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th April 2013
    Posturi
    145
    Putere Rep
    0

1 out of 6 members found this post helpful.

Implicit Acees siteuri page rank mare

Am admin acces la niste siteuri wordpress, 1 page rank 7, 5 page rank 4, cateva page rank 3...etc. Cel mai mare, repet, e page rank 7.

Deci ar fi o puternica sursa de backlinkuri. Acum vine intrebarea de 100 de puncte: Sa pun un backlink in footer? Evident, in mod abuziv. Problema mare e ca poate fi usor descoperit chiar daca nu e vizibil.

Sau sa anunt administratorii de problema si sa le cer in schimb un backlink?

Ceva idei SEO despre pachetul de site-uri de mai sus??? Pot si vinde accesul. Siteurile sunt din spania, italia dar si .com. PM pt detalii!

smbdstopme este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    22nd March 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    69
    Putere Rep
    36

Implicit

De ce crezi ca ar cumpara cineva asa ceva avand in vedere situatia de fata? Pe langa faptul ca nu e tocmai etic se mai pune si problema de a avea link-ul pentru o foarte scurta perioada de timp (asta fiind cea mai mica problema).

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Noi nu incurajam astfel de tactici de a obtine backlink-uri.

Eu zic sa faci ceea ce e bine si nu-ti provoaca mustrari de constiinta!
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th April 2013
    Posturi
    145
    Putere Rep
    0

Implicit

Poate are o idee mai buna...si nu vrea sa o faca publica... Poate il ascunde in sitemap si atunci ar fi ok... poate vrea sa ia legatura cu administratorul si sa i propuna o intelegere...

Oricum, dintre tot ce am zis eu mai sus, doar ultima data am zis ca as vinde accesul.

@Tony, ai respectul meu si iti urmaresc activitatea pe forum, inteleg, nu e vorba de incurajat, doar aveam nevoie de niste pareri/sfaturi.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de kestor Vezi Post
    Am admin acces la niste siteuri wordpress, 1 page rank 7, 5 page rank 4, cateva page rank 3...etc. Cel mai mare, repet, e page rank 7.

Deci ar fi o puternica sursa de backlinkuri. Acum vine intrebarea de 100 de puncte: Sa pun un backlink in footer? Evident, in mod abuziv. Problema mare e ca poate fi usor descoperit chiar daca nu e vizibil.

Sau sa anunt administratorii de problema si sa le cer in schimb un backlink?

Ceva idei SEO despre pachetul de site-uri de mai sus??? Pot si vinde accesul. Siteurile sunt din spania, italia dar si .com. PM pt detalii!
    In afara de faptul ca nu este etic, eu zic ca nu e nici indicat. Nici sa cumperi astfel de link-uri si nici sa le vinzi! Nu mai spun de increderea pe care o vei avea pe forum de la membrii care citesc astfel de oferte.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@kestor - poti obtine lucruri interesante daca le spui de problema. Si asa cred ca e cel mai bine.
    Cum cel mai probabil nu ai experienta in negocieri si in pus problema, sfatul meu este sa apelezi la cineva care se pricepe, astfel incat sa transformi intr-un avantaj faptul ca detii aceste informatii.

Ca exemplu, daca le scrii direct ca au probleme de securitate si daca vor sa le spui care sunt trebuie sa-ti puna link, vor apela 100% la altcineva si vei ramane cu experienta. Gandeste-te bine cum sa pui problema, fa niste teste cu alte persoane (care nu au probleme de securitate) si poate iti cresc sansele.

Orice alta actiune, inclusiv aceea de a pune linkuri sau a vinde accesul, iti va distruge reputatia si oricum vei ramane fara nimic intr-un final.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th April 2013
    Posturi
    145
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu e vorba de incredere sau lipsa increderii. Am zis clar ca siteurile nu sunt ale mele cand am spus ca vand accesul.

Si nu m am referit la vanzarea linkurilor sau cumpararea lor. E destul de tentant cel de page rank 7, gandeste te un backlink in footer pe un cuvant cheie te poate aduce pe prima pagina. Sunt curios sa vad daca reusesc si la page rankuri mai mari.

Dan - cred ca pana la urma asta voi face.
    Nu ma intereseaza monetizarea lor, este destul de lejer, de la adsense pana la contactul cu concurenta.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de kestor Vezi Post
    Nu e vorba de incredere sau lipsa increderii. Am zis clar ca siteurile nu sunt ale mele cand am spus ca vand accesul.

Si nu m am referit la vanzarea linkurilor sau cumpararea lor. E destul de tentant cel de page rank 7, gandeste te un backlink in footer pe un cuvant cheie te poate aduce pe prima pagina. Sunt curios sa vad daca reusesc si la page rankuri mai mari.
    Daca vine cu astfel de texte, sigur nu-si face el probleme de moralitate
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    34
    Posturi
    431
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Daca vine cu astfel de texte, sigur nu-si face el probleme de moralitate
    Trecând peste moralitate, ceea ce face el e ilegal.

SECí…¢IUNEA 1
    Infracțiuni contra confidențialității și integrității datelor și sistemelor informatice

Art. 42. -
    (1) Accesul, fără drept, la un sistem informatic constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă.
    (2) Fapta prevăzută la alin. (1), săvârșită în scopul obținerii de date informatice, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.
    (3) Dacă fapta prevăzută la alin. (1) sau (2) este săvârșită prin încălcarea măsurilor de securitate, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 12 ani.
    Am un blog personal nou.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th April 2013
    Posturi
    145
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Bogdan faceai si tu daca aveai cunostiintele necesare ... tu continua sa ti devorezi prazul - vezi ca e si al tau wordpress! :* si nu trebuie sa mi spui mie ceva ce oricum este evident si mai mult de atat sa mi aduci si legi.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Linkuri pe pagini cu Page Rank 4-7 ON PAGE!!!
    De diet.popu în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 25th July 2013, 11:18
  2. Page Rank 10
    De Duncan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 21st January 2011, 12:48
  3. page rank history
    De RoManiac în forumul Google
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 8th October 2008, 19:24
  4. Page Rank 0 (zero)
    De pstefan75 în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 24th April 2007, 13:45
  5. page rank
    De Bogdan Citoiu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 20th March 2007, 18:53

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •