1 out of 6 members found this post helpful.
Acees siteuri page rank mare
Am admin acces la niste siteuri wordpress, 1 page rank 7, 5 page rank 4, cateva page rank 3...etc. Cel mai mare, repet, e page rank 7.
Deci ar fi o puternica sursa de backlinkuri. Acum vine intrebarea de 100 de puncte: Sa pun un backlink in footer? Evident, in mod abuziv. Problema mare e ca poate fi usor descoperit chiar daca nu e vizibil.
Sau sa anunt administratorii de problema si sa le cer in schimb un backlink?
Ceva idei SEO despre pachetul de site-uri de mai sus??? Pot si vinde accesul. Siteurile sunt din spania, italia dar si .com. PM pt detalii!
1 out of 1 members found this post helpful.
@kestor - poti obtine lucruri interesante daca le spui de problema. Si asa cred ca e cel mai bine.
Cum cel mai probabil nu ai experienta in negocieri si in pus problema, sfatul meu este sa apelezi la cineva care se pricepe, astfel incat sa transformi intr-un avantaj faptul ca detii aceste informatii.
Ca exemplu, daca le scrii direct ca au probleme de securitate si daca vor sa le spui care sunt trebuie sa-ti puna link, vor apela 100% la altcineva si vei ramane cu experienta. Gandeste-te bine cum sa pui problema, fa niste teste cu alte persoane (care nu au probleme de securitate) si poate iti cresc sansele.
Orice alta actiune, inclusiv aceea de a pune linkuri sau a vinde accesul, iti va distruge reputatia si oricum vei ramane fara nimic intr-un final.
Trust, but verify.
20th July 2013, 18:31
0 out of 1 members found this post helpful.
Bogdan faceai si tu daca aveai cunostiintele necesare
... tu continua sa ti devorezi prazul - vezi ca e si al tau wordpress! :* si nu trebuie sa mi spui mie ceva ce oricum este evident si mai mult de atat sa mi aduci si legi.