Salut! Ma intereseaza un plugin gratuit cu care pot comunica cu potentialii clienti. Stiu ca exista, dar nu stiu exact ce anume sa caut. Ceea ce am gasit pana acum costa si daca se poate as apela la ceva gratuit, daca nu , platesc, asta e![]()
Salut! Ma intereseaza un plugin gratuit cu care pot comunica cu potentialii clienti. Stiu ca exista, dar nu stiu exact ce anume sa caut. Ceea ce am gasit pana acum costa si daca se poate as apela la ceva gratuit, daca nu , platesc, asta e![]()
Zopim e $14 lunar, daca din potentialii clienti nu poti acoperi cei $14 lunar, poate e inutil sa pui chat.
Toate astea implica o munca, niste programatori in spate, updaturi, suport, servicii, oameni care au o familie si niste cheltuieli, asa cum ai si tu. Daca vrei moca, e si optiune moca, cu limitarile de rigoare.
Nu poti avea si quality, si moca, si sa mai faci si bani din asta. tu alegi unde faci compromisul, la $14 sau la calitate.
Retired
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)