Pai the_content iti afiseaza postearea cum e ea. Atunci pui read more dupa 1-2 paragrafe si scoti imaginea din postare si o lasi doar pe cea featured. Sau din tema ta scoti imaginea featured sa apara doar ce-i in postare.
Pai the_content iti afiseaza postearea cum e ea. Atunci pui read more dupa 1-2 paragrafe si scoti imaginea din postare si o lasi doar pe cea featured. Sau din tema ta scoti imaginea featured sa apara doar ce-i in postare.
Signatura lipsa
Stiu ca afiseaza postarea cum e ea, insa nu pot lasa asa, caci trebuie sa editez toate articolele de pe blog sa le pun read more dupa "n" paragrafe si sa scot imaginile din posturi. De acea doresc sa modific din codul temei, insa nu gasesc unde este problema
Nu ai cum sa fara sa modifici codul, the_content() e cea mai usoara metoda..si folosesti tag-ul "more" pentru truncate. Nu exista alta metoda mai usoara sa afisezi doar ce tag-uri vrei tu(link-urile) iar altele nu(gen imagini).
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Am rezolvat problema. Multumesc la toti pentru sfaturi,ajutor si coduri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)