Salutare,
Cat credeti ca ar costa o tema ca a celor de la next.lab501.ro? Si aici ma refer la posibilitatea de a partaja un articol in “n” pagini.
Thanks.
Salutare,
Cat credeti ca ar costa o tema ca a celor de la next.lab501.ro? Si aici ma refer la posibilitatea de a partaja un articol in “n” pagini.
Thanks.
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
Partea asta e gratis.How to Paginate WordPress Posts
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
In wordpress poti pagina postarile cu <!--nextpage--> si pui in single.php <?php wp_link_pages(); ?>
Sau tu pt ce cms vrei?
Signatura lipsa
WordPress. Daca as fi cautat pe Google 2-3 minute, nu v-as mai fi incurcat. Thanks.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Daca tot suntem aici...in Wordpress, se poate pune titlu pe fiecare pagina excat ca pe next.lab - acel drop-down menu)?
eu ca vizitator urasc paginarea, nu stiu, mai ales cand stiu ca o aplica de obicei cei cu reclame si ma bombardeaza mereu.
Eu am folosit ca si cuprins ancore #1, #2, etc.... Apropo, daca tot suntem in subiect, exista oare o varianta de cuprins "plutitor" pe care sa-l pun la fiecare post Wordpress?
Cat de utila/daunatoare/nefolositoare ar fi paginarea dpdv seo?
Pt seo, crek ar fi mai bun sa fie tot continutul pe o pagina. Continut mai mult, mai multe long tail-uri...
Signatura lipsa
Daca ti se pare mult continut pe o pagina... poti structura continutul pe tab-uri, cu js (no refresh, dpdv SEO... continutul ramane intact, doar ca-l afisezi in functie de tab-ul selectat). Personal... mi se pare oribila structurarea cu dropdown.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)