Cloudflare este foarte usor de customizat si este free, nefiind un cdn in sensul propriu. Trebuie doar sa modifici dns-urile site-ului (cu cele furnizate) si sa adaugi site-ul in contul Cloudflare.
Momentan folosesc MaxCDN (folosisem si Cloudflare) pentru ca ofera mai multa libertate, chiar daca trebuie sa platesti pentru el.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Mersi Nichita. In caz ca vreau sa ma schimb de pe unul pe altul se poate? Am gasit ceva si de MaxCDN doar ca n-am apucat sa ma uit si peste ei.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
asta am patit si eu cu porcaria aia din cpanel. a trebuit sa-i contactez pe aia de la support sa ma ajute ca nu mai mergea site nici dupa ce-am dezactivat cloudshit-ul ala![]()
Eu l-am dezactivat si si-a revenit imediat, poate din cauza ca e site static html cu un mic .js
Am incercat cu un alt site ce are instalat un av arcade si vad ca asta merge, ciudat...
Ultima modificare făcută de Cristian D; 5th November 2012 la 22:14.
Nu e nevoie sa umblati in cpanel pentru cloudflare. Trebuie doar modificate dns-urile si inlocuite cu cele pe care vi le dau ei. La MaxCDN trebuie sa faceti niste setari in contul de cpanel.
Se poate trece de la unul la altul: intai incearca ceea ce ofera cloudflare, daca nu iti place, modifici dns-urile si le adaugi inapoi pe cele originale. Dupa asta poti incerca si MaxCDN-ul.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Pai contul oricum ti-l face si cpanelul din hg automat, m-am logat si eu acolo, dar nu prea m-am prins cum functioneaza...
Pentru maxcdn pot sa iti dau gratuit din contul meu de la maxcdn mai am multa banda nefolosita, trebuie sa iti instalezi un plugin de maxcdn pentru WP si sa setez si eu ceva la mxcdn
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)