Foarte ciudat, nu orice editor imi vede respectivele caractere.
Foarte ciudat, nu orice editor imi vede respectivele caractere.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nu am reusit nici acum sa curat baza de date.![]()
Cu find and replace (in orice editor) rezultatul e "Not responding". Am eliminat manual / semiautomat cu un soft de macro recording toate caracterele cu probleme. Am salvat / arhivat baza de date dar aceasta devine imposibil de importat (probabil la automatizare este sters vreun caracter important).
Metoda lui Bruzli (via MYSQL) imi returneaza zero caractere gasite / modificate.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Cu VIM download : vim online sigur o sa-ti mearga (am modificat si fisiere de 2GB). Doar ca trebuie sa inveti cum se face. Search and replace - Vim Tips Wiki
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
@nichita - ti s-a umplut inboxul, nu pot sa-ti mai scriu.
Caut cu jingle.ro.
@puthre, am golit din inbox.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)