De ceva vreme ma confrunt si eu cu o mica problema. Am un client care ar dori sa ii plasez un link pe un anume site cu conditia sa apara in blogroll, dar numai pe homepage. Stie cineva cu ce/ cum as putea face asta? Mersi frumos.
De ceva vreme ma confrunt si eu cu o mica problema. Am un client care ar dori sa ii plasez un link pe un anume site cu conditia sa apara in blogroll, dar numai pe homepage. Stie cineva cu ce/ cum as putea face asta? Mersi frumos.
2 variante:
1 - editezi indexul temei si o sa apara deasupra sau dedesubtul blocului "sidebar widgets"
2 - daca tema iti permite, faci un widget care sa apara doar pe prima pagina
spune despre ce tema e vorba, poate exista si alte variante.
Trust, but verify.
Cum a zis si Dan, dar printr-un plugin WordPress › Widget Logic « WordPress Plugins si creezi un alt blogroll doar pentru el sau pui cod html intr-un widget text.
Metoda lui Cristian pare cea mai buna si nu stiam de ea.
Dupa ce testezi, zi-ne daca ai reusit![]()
Trust, but verify.
Mersi mult amandurora. Voi incerca mai pe seara schema. Daca nu merge, revin cu thema![]()
sau fara sa mai instalezi pluginuri adaugi in sidebarCod:<?php if ( is_home() ) { ?> <li><a href="http://www.google" >link/a></li> <?php } ?>
:)
Cu placere. Daca nu merge, revino cu tema, o sa incerc printr-o metoda.
Sau cum a zis Emil si adaugi acel cod in fisierul sidebar.php al temei.
Merge cu plugin plus "is_front_page()"
Mersi
Cautand pe google pentru o solutie asemanatoare am gasit asta:
<?php if( is_home() || is_front_page() ) : ?>
<!-- cod pentru index -->
<?php else : ?>
<!-- cod pentru restul paginilor -->
<?php endif; ?>
★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si stiri din Maramures ★★
Folosesc asta si functioneaza.
Eu folosesc sa apara pe pagina 31 de exemplu.
barfa
LE: merge pe orice tip de CMS sau script
Cod:<script type="text/javascript"> //<![CDATA[ var mytext = "Text link sau ce vrei tu" var uri=location.href; if (uri=="http://linkul catre pagina pe care vrei sa apara") { document.write(mytext); } //]]> </script>
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)