Am o pagina si ma chinui de o vreme ca la cautarea pe google sa apara pagina mea si dedesupt link-urile catre forum,galerie foto etc.
Am o pagina si ma chinui de o vreme ca la cautarea pe google sa apara pagina mea si dedesupt link-urile catre forum,galerie foto etc.
In contul din webmaster tool google spune:
Postat în original de webmaster tool google
Am observat ca de obicei doar pe site-urile puternice apare asa. Nu am prea vazut liste, decat in primele 2-3 cautari. Deci banuiesc ca trebuie sa fii "authority" sa ai parte de asa ceva.
Nu neaparat.
Consider ca site-ul trebuie sa aiba ceva vechime si sa fie actualizat cat se poate de des.
Cel putin asa s-a intamplat la unul din site-urile mele, cam dupa 7-8 luni.
Ok dar ce as vrea sa te intreb. Tu poti practic doar sa faci o structura care sa fie "friendly" pentru listele astea nu? Dar ramai la latitudinea Google daca ti le arata sau ba. As fii interesat sa stiu cum ai facut structura la site-ul care ti l-a afisat, pentru ca vreau sa incerc si eu cu un site de-al meu. Mersi!
Sigur, totul tine de Google.
Structura este una destul de simpla, doar CSS, nimic special.
Un exemplu ar fi acesta de mai jos, stilizat, poate arata foarte bine.
Cod:<ul> <li>home</li> <li>about</li> <li>contact</li> </ul>
Ultima modificare făcută de Andrei Luca; 5th January 2008 la 02:20.
Eu am observat multe bloguri cu număr mare de abonaţi prin rss (1800+) prin feedburner care au fost "recompensaţi". Poate e doar o "coincidenţă" deşi blogurile respective nu sunt deloc bloguri, doar rulează wordpress, şi deşi n-au cine ştie ce vizitatori şi sunt actualizate destul de rar.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)