^ Cateva teme sunt foarte "smechere". Multumim de link.
^ Cateva teme sunt foarte "smechere". Multumim de link.
Stie cineva o tema sau ceva pentru un site de evenimente? Nu prea am gasit nici unde, fie cu plata, fie gratuite
Mersi Bogdan pentru mentionarea Readythemes si reviewgine.
Ieri am lansat oficial si ThemeIsle | Pixel Perfect WordPress Themes cu care sper sa reusim sa inovam cate ceva in spatiul deja aglomerat al temelor wordpress.
Este inca multa munca de facut si multe de invatat, dar sper sa mai auziti de noi![]()
Codeinwp.com - Wordpress experts
O fi ceva legat de browserul meu sau poate o fi conexiunea...
Link: https://github.com/Codeinwp/minimaga...evelopment.zip
"Nu se poate efectua conexiunea la site-ul github.com autentic
Există ceva care interferează în acest moment cu conexiunea dvs. sigură la github.com.
Încercați să reîncărcați această pagină peste câteva minute sau după ce ați comutat la altă rețea. Dacă v-ați conectat recent la o rețea Wi-Fi nouă, finalizați conectarea înainte de reîncărcarea paginii.
Dacă accesați github.com în acest moment, este posibil să permiteți accesul unui atacator la informațiile dvs. private. Pentru a vă proteja confidențialitatea, Chrome nu va încărca pagina decât după ce va putea stabili o conexiune sigură la site-ul github.com autentic."
pare sa fie de la tine, mersi de feedback totusi.
Intre timp lucram la un sistem de update automat teme/pluginuri care o sa elimine si partea cu github.
Codeinwp.com - Wordpress experts
Alte cateva teme wordpress faine si gratuite: Best Free WordPress Themes 2014 - Colorlib
Proaspata si gratuitaDelivery Lite | Theme Junkie
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)