Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Aceeasi problema cu afisarea pozelor

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit Aceeasi problema cu afisarea pozelor

Mi se intampla din cand in cand (cazul de fata) sa mi se afiseze prost (sa zicem deloc) o poza ce-o urc pentru un articol. Am atasat o poza.

Problema e ca se intampla din senin, nu fac modificari, nu instalezi plugin-uri/schimb teme, nimic. Am schimbat recent permalink-urile, dar asta a fost acum vreo 2 saptamani si nu am avut nicio hiba (am mai urcat de atunci poze si a fost ok).

Link "anormal" cand urc o poza: http://www.numesite.com/?attachment_id=3445 (adica poza se vede ca si-n print-ul atasat mai jos)

Link normal cand urc de obicei o poza: http://www.numestie.com/wp-content/u...6/numepoza.jpg

Stiti vreo rezolvare? E destul de frustranta treaba asta .
    Imagini atașate Imagini atașate

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

N-am mai putut da edit la mesajul de mai sus. Toate site-urile mele au aceasta problema, acuma vad.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    49

Implicit

Toate site-urile sunt gazduite la aceeasi firma/pe acelasi server? Sau altfel spus, ce au toate site-urile in comun? Aceeasi versiune de WP, firma de hosting, etc?
    Signatura lipsa

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    49
    Posturi
    436
    Putere Rep
    37

Implicit

Eu as crede ca e vorba fie de plugin gallery (daca exista), fie de la update la ultima versiune (daca s-a facut) unde au fost actualizate anumite functii, pentru a fi compatibile cu php 5.3.* sau +. Ai error_log pe-acolo ? Poti da in PM link real daca nu vrei sa apara aici.
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Toate site-urile sunt gazduite la aceeasi firma/pe acelasi server? Sau altfel spus, ce au toate site-urile in comun? Aceeasi versiune de WP, firma de hosting, etc?
    Sunt toate la aceeasi firma (unele pe un IP diferit, dar la aceeasi firma), in comun nu stiu ce au toate... plugin-urile (intr-o mica parte) si da, au aceeasi versiune WP toate. Sa ii intreb pe ei sau?

Citat Postat în original de EHR Vezi Post
    Eu as crede ca e vorba fie de plugin gallery (daca exista), fie de la update la ultima versiune (daca s-a facut) unde au fost actualizate anumite functii, pentru a fi compatibile cu php 5.3.* sau +. Ai error_log pe-acolo ? Poti da in PM link real daca nu vrei sa apara aici.
    Doar pe un site folosesc un plugin de gallery (photo album, ceva de genu).

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Rezolvat-am. Am mai avut problema aceasta, dar se pare ca uitasem rezolvarea. Treaba sta in felul urmator, daca o poza contine semnul la suta (%), aceasta automat e afisata cum nu trebuie. Rezolvare? Scoatem semnul din numele pozei si scriem romaneste: la suta. Va multumesc mult pentru implicare .

LE: Eu incercam sa urc aceeasi poza pe toate site-urile, de aceea problema persista la toate. Am urcat acum o alta poza pe un alt site (cu nume "normal") si eram surprins de ce merge... asa mi-am dat seama.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 11th April 2012, 22:52
  2. Intrebare despre indexarea pozelor
    De Ramonel în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 5th March 2012, 15:38
  3. Afisarea random 'n' inregistrari
    De tiberiur în forumul Server side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 22nd September 2011, 16:31
  4. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 1st August 2008, 21:28
  5. De ce se tine cont la afisarea reclamelor ?
    De Popescu Marian în forumul Adsense
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 30th April 2007, 21:39

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •