Maxz eu zic ca ia - eu am exemplu cu rochii seara fata de rochii de seara
In cazul in care citeai mai sus nu e inca sigura de domeniul ce urmeaza sa il foloseasca, de aceea am dorit sa merg pe vag. Plus de afirmatia facuta o sa te rog sa faci o cautare "formata din 5 6 cuvinte".
Eu chiar astazi am efectuat o asa cautare, daca sunt prost informat imi zici de ce in text nu title aceste cuvinte nu sunt bolduite. Dar ma rog fiecare face seo in felul lui, a fost parerea mea si dupa mine asta poate sa o ajute mai mult decat faza cu "pantofi-de-dama". Poate ai dreptate, dar din cate stiam ( asa prost informat cum sunt ), Google nu iubeste aceleasi keyworduri statice el prefera variatia, in acest caz ea e cea care alege pe ce sa se axeze (de, pentru ... samd).
EX:
url nume.tdl/pantofi-dama
kw: pantofi de dama, pantofi pentru dama etc etc
Plus ca in acest topic se discuta de URL, nu de title si de descriere. Sunt multi care joaca o carte importanta pe aceste 2 taguri, asa ca totul ramane de vazut !
In cazul in care am gresit, repet ca este doar ALEGEERA MEA, pentru aceasta alegere am dat si detaliile necesare si cam atat.
Ultima modificare făcută de MaXz; 22nd February 2012 la 23:57.
Max google tine cont si de cuvintele STOP, chiar mai mult decat in trecut, fa comparatie intre rezultatele pantofi dama vs pantofi de dama
Mai este si o alta solutie, dar depinde de resursele de promovare disponibile si obiective, un domeniu scurt din 3 caractere, cu subdomenii exact match. eu am cumparat cateva domenii scurte pentru momentul cnad voi face asa ceva.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
max: kidu si paul faceau referire la numar de cautari, asa cum ti s a si dat exemplu, rochii seara are vreo 3.600 iar rochii de seara are 60.000. Deci acele "de","cu","la", etc sunt foarte importante in unele cazuri cand urmaresti trafic.
lovelife: prefer sa am un domeniu ce cuprinde keywordul principal.
Unde au acele cautari?
Trafic.ro:
851 pantofi dama
33 pantofi de dama
As paria pe primul. Inclusiv google insighs confirma asta.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Seo Tehnic
Mi se spunea 1nesco
am zis in vreo doua randuri, este un exemplu pantofi de dama, doar nu te astepti sa pun pe tava pe forum nisa si cautarile gasite de mine, nu ?
why not?
intrebasem unde ai gasit acele valori.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Seo Tehnic
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)