E vorba de un site cu intrebari, vreau ca vizitatorul sa citeasca si sa spuna raspunsul lui intr-un comentariu, dupa ce posteaza comentariu sa ii apara raspunsul coret.
Are cineva vreun plugin vreo idee ceva cum as putea face asta?![]()
E vorba de un site cu intrebari, vreau ca vizitatorul sa citeasca si sa spuna raspunsul lui intr-un comentariu, dupa ce posteaza comentariu sa ii apara raspunsul coret.
Are cineva vreun plugin vreo idee ceva cum as putea face asta?![]()
D R G
Nu chiar, intrebarile mele au raspuns nu trebuie sa raspunda alti membri, e diferit de acele siteuri.. E un fel de test, eu intreb in ce an a aparut SEOpedia si am deja un raspuns corect, ei trebuie sa raspunda si pe urma sa fac cumva sa le afiseze raspunsul care era corect, sa vada cat de aproape sau nu au fost...
D R G
Vezi daca asta e ce iti trebuie: WordPress › WP Survey And Quiz Tool « WordPress Plugins
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Scuze drago0sh ca ma bag, dar as avea si eu o intrenare legata de acest plugin,
@robyroy stii cum se poate atasa un quiz din pluginul asta direct la comentariile intr-un post, eu nu am reusit decat sa i-l bag in pagina sau post cu
[wpsqt name="Quiz Name" type="quiz"]
si nu as putea folosi si coment si quiz in acelas timp
stii daca e posibilitate sa il atasezi la comment direct la un post?
Eu cred ca se poate, dar fara plugin si anume: Tu iti faci un tabel in baza de date cu 2 campuri intrebare si raspuns, apoi fiecare continut de comentariu il verifici in baza de date in dreptul intrebarii respective. Daca continutul comentariului este egal cu continutul raspunsului corect, atunci ii spui sa ataseze comentariului respectiv un text cu "raspuns corect". Cred ca este o varianta.
In principiu pare a fi vorba de un sistem de cautare. Tu pui intrebarea ca si cum ai cauta ceva, si raspunsul vine ca si rezultat al cautarii.
Problema cea mai mare ar fi optimizarea rezultatelor, ca nu toti vor formula in acelasi mod intrebarea.
E extrem de complicat ceea ce vrei tu sa faci, in cazul in care vrei ceva gen tpu.ro pe pilot automat.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Multumesc de ajutor. Am renuntat la aceasta idee, era prea complicata. In schimb am ales altceva mai simplu care e aproape la fel de bun.
D R G
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)