Da intradevar , greseala mea , eu am intrat in unu din articole ai am vazut cum apare si am confundat cu altceva
Da intradevar , greseala mea , eu am intrat in unu din articole ai am vazut cum apare si am confundat cu altceva
settings -> permalink -> custom structure ->/%postname%/
nu e ce vrei tu ?
Face acelasi lucru. Doar ca nu functiona la fel pentru versiunile vechi de WP.
Scriu pe blog despre online, marketing si programare web.
Imi cer scuze ca nu am citit ultimile 2 posturi de pe prima pagina ...
sorry din nou
WP No Category Base este plugin-ul pe care il folosesc si eu si il recomand.
Eu am setat de la permalinks la category base.
Ai incercat de acolo?
★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si stiri din Maramures ★★
Salut,
Flavius, last actvity : 3rd February 2012 , ring a bell?
Citeste asta : Timp propagare NameServer este valabil si pentru tine.
Bafta!
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Urmatoarea metoda nu elimina campul category din link dar il poate modifica. De exemplu, daca ai un site de produse , poti sa personalizezi link-ul in loc de http://siteultau.com/category/microsoft in http://siteultau.com/produse/microsoft .
Pentru a face aceasta modificare: Panoul de control -> Setari -> Legaturi permanente -> Prefix categorie , iar in acel camp modifici dupa cum vrei tu.
O metoda pentru eliminarea /category din link ar fi urmatoarea:
Deschizi folderul wp-includes -> category-template.php iar pe linia 22 vei gasi urmatorul cod $category = get_term_link( $category, 'category' ); . Tot ce trebuie sa faci este sa stergi acel category din ghilimele . Dupa modificare , codul trebuie sa arate asa: $category = get_term_link( $category, '' ); .
Am testat si de asemenea utilizez in continuare modificarea asta pentru unele site-uri.
O seara faina !
EDIT: Nici eu nu am fost atent la ultima postare. Ma rog ! Poate cineva vrea sa stie cum poate sa rezolve problema asta, iar explicatia sper sa ii fie de folos.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)