Sa presupunem ca avem o categorie in care avem 30 de articole din care unul din ele ar trebui sa fie afisat intotdeauna primul.
Exista vreun plugin sau cunoasteti alta modalitate prin care se poate face lucrul acesta ?
Sa presupunem ca avem o categorie in care avem 30 de articole din care unul din ele ar trebui sa fie afisat intotdeauna primul.
Exista vreun plugin sau cunoasteti alta modalitate prin care se poate face lucrul acesta ?
Plugin-ul asta ar trebui sa te ajute.
Fara vreun plugin, by default un articol are optiunea de sticky.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Salut!
Pe mine ma intereseaza acelasi lucru. Fiecare categorie un articol"sticky", am testat pluginul recomandat, ideea este ca apar si pe index aceste articole, si nu-mi mai apar noutatile, plus la subcategorii la fel se incurca treaba. Mai exista alternative?
Multumesc!
@Prometeu: plugin-ul dat de inocent stie sa face ce ai tu nevoie. Eu il folosesc la site-ul de trailere si le afizez in fiecare categorie dupa ordinea ce-o prefer.
Tools>AStickyPostOrderER>Si aici deja ai categoriile.
ps: pe ultima versiune de wordpress nu functioneaza plugin-ul original dar e un tip pe forum acolo care a rezolvat problema.
.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)