Salutare ,am si eu o problema la un site .De curand am schimbat tema si observ ca nu imi apar tagurile in articole .Exista cumva vreun plugin sau altceva care sa ma ajute in problema asta?
Multumesc anticipat !
Salutare ,am si eu o problema la un site .De curand am schimbat tema si observ ca nu imi apar tagurile in articole .Exista cumva vreun plugin sau altceva care sa ma ajute in problema asta?
Multumesc anticipat !
off: Pe mine ma intereseaza sa nu apara si stiu cum sa fac asta, doar ca am o "intrebare de blonda": Google le va vedea oricum la fel de bine, nu?
Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.
@buicky Function Reference/the tags « WordPress Codex
@IonutToma, pai in cazul in care nu i le afisezi lui google s-ar putea ca acesta sa nu mai stie de ele... Mai ales ca pe paginile alea nu va ajunge nimeni (daca nu exista legatura inspre ele de nicaieri)
Adauga functia in single.php si pozitioneaza astfel incat sa fie unde doresti tu. Nu e neaparat nevoie de plugin, insa vezi de te ajuta asta - WordPress › Simple Tags « WordPress Plugins
in progress...
Multumesc mult pentru ajutorul acordat !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)