Deci am niste categorii create dar in menu mi le arata intro ordine urata si vreau sa le aranjez eu in ce ordine vreau,cum fac asta?
Deci am niste categorii create dar in menu mi le arata intro ordine urata si vreau sa le aranjez eu in ce ordine vreau,cum fac asta?
Folosesti ceva cms? Categoriile sunt introduse in baza de date ?
Pentru wordpress este http://wordpress.org/extend/plugins/order-categories/ daca acesta ti se pare prea complicat, dai un search in directorul wordpress de pluginuri cu " category order" pentru ca sunt mai multe insa eu il recomand pe acesta, succes si daca nu reusesti zimi pe mess.
Ultima modificare făcută de Vali Mihalcea; 28th August 2011 la 13:30.
Daca folosesti wordpress, si inclin sa cred ca asta folosesti, ai optiunea de custom menu, fara sa mai folosesti inutil un plugin.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
@ Robyroy - da si asa se poate, @digitalboy - daca doresti varianta fara plugin ai un tutorial aici
robyroy spune bine, cel mai bine folosesti optiunea custom menu si nu mai incarci site-ul cu plugin-uri inutile.
Asta daca thema lui suporta custom menus :-) Daca nu, se poate face din cod.
Eu am folosit o varianta mai "imbarligata". Aveam o tema mai veche care punea in meniu (by default) Paginile blogului, care se ordoneaza din fereastra de Editare. Nu avea suport pentru custom menu.
Am facut pagini cu numele dorit apoi am instalat "Page links to" (sau ceva asemantor, nu retin numele)- un plugin unde puneai tu custom URL.
Nu doream si nu aveam timp sa ma uit in cod. A fost o solutie temporara care m-a ajutat.
Acum, desigur, folosesc custom menu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)