musiu breaban ( iuken),ce mai faci prietene,oo de cand nu am mai vazut un tepar ca matale... ia uite cum ne intalnim noi... mai ti mine contractul ala pe care l-ai incalcat? ala de 4000$ ? sti ca ai vandut un site(iduri.net) cu clauza de neconcurenta pt. 4000$ apoi ai incalcat datele contractului?
iduri.net iti zice ceva?
daca verificai putin cu cine vorbesti macar taceai dracu din gura doar sti ca pot sa te caut cu avocatul la usa, nu? pt. ca esti implicat instru-un site concurent celui pe care le-ai vandut cu 4000$ , clauza prevazuta clar si acceptata de tine contractual si incalcata evident prin caricatura de idurimessenger.com facuta dupa in ideea ca poate mai pica un client ca mine, nu? wrooong!.
vezi-ti de treaba ta domnule tepar ,alin breaban( nu stiu daca e numele tau dar asa ai scris in contract) ia vezi tu cu cine mai faci link exchange.... cine mai iti cumpara un site cu un script de doi lei... etc dinastea normale si da-i cu praf de mers ca am alergie la tepari mincinosi si neseriosi , sper sa ma intelegi![]()

.