Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: 100% site flash indexat

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    976
    Putere Rep
    41

Implicit

Nu am citit tutorialul tau insa eu ma gandesc asa:
    se pune o conditie in header: daca browserul suporta flash se afiseaza situl normal, daca nu, se afiseaza o pagina in html cu textul din flash, sa fie indexata de google.

de obicei la siturile facute in flash se pune o chestie de genul "browserul dvs nu suporta flash. va rugam descarcati, bla, bla, bla" pentru a fi afisata atunci cand nu este suport pentru flash la cel care viziteaza. google bot intra pe site, te vede cam asa; nu poate sa citeasca in flash insa ii apare mesajul ala de mai sus. ei bine, in mesaj, dupa cum am spus, pe langa poezia cu instalati-va flash de la adobe, bagi continutul pe care vrei sa il indexeze gogu.
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

papu123 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th April 2007
    Vârstă
    46
    Posturi
    76
    Putere Rep
    35

Implicit

In mare e asa insa citeste atent, este un .httpacess file care redirectioneaza orice link valabil cum ar fi www.webdesign-flash.ro/proiecte/cristi la urmatoru www.webdesign-flash.ro/#/proiecte/cristi , in felu asta google va indexa linkul normal iar eu voi putea sa rulez situl folosind ce ramne dupa www.webdesign-flash.ro, ideea e ca nu indexeaza doar ce e in index.php, indexeaza toate linkurile pe care le adaugi in acel fiser php.
    Nu ma prea pricep prea bine sa explic chestiile astea da citeste atent ce spun baietii acolo si o sa vezi ca e valabil 100%
    Citat Postat în original de meetzah Vezi Post
    Nu am citit tutorialul tau insa eu ma gandesc asa:
    se pune o conditie in header: daca browserul suporta flash se afiseaza situl normal, daca nu, se afiseaza o pagina in html cu textul din flash, sa fie indexata de google.

de obicei la siturile facute in flash se pune o chestie de genul "browserul dvs nu suporta flash. va rugam descarcati, bla, bla, bla" pentru a fi afisata atunci cand nu este suport pentru flash la cel care viziteaza. google bot intra pe site, te vede cam asa; nu poate sa citeasca in flash insa ii apare mesajul ala de mai sus. ei bine, in mesaj, dupa cum am spus, pe langa poezia cu instalati-va flash de la adobe, bagi continutul pe care vrei sa il indexeze gogu.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Adaugare jocuri flash in site onArcade
    De Dragos Nicu în forumul Continut web
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th March 2010, 19:31
  2. Cat dureaza ca un site sa fie indexat
    De vladgidea în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th May 2009, 01:25
  3. Un site realizat 100% flash
    De papu123 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 30th November 2007, 18:42
  4. Indexarea unui site cu elemente Flash (meniu, casete de text, galerie foto)
    De lucian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th October 2007, 16:04
  5. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 20th June 2007, 00:05

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •