Vand forumulla pretul de 25 euro (la care asigur zilnic un trafic de minim 400 vizitatori/zi si promovare foarte buna) astept ofertele pe privat sau la messenger id: extremezone_forumCod:www.extremedata.myforum.ro![]()
Vand forumulla pretul de 25 euro (la care asigur zilnic un trafic de minim 400 vizitatori/zi si promovare foarte buna) astept ofertele pe privat sau la messenger id: extremezone_forumCod:www.extremedata.myforum.ro![]()
pai da ai dreptate dar dupa ce il cumpara ii fac acum nu ma mai ocup de el si inca de mult timp cam 4 lunioricum garantez ce am spus(fac reclama si pe forumul asta nou care are 600/zi momentan) +vreo 10000 id-uri etc etc
pe hitblog(o sa fie al doilea)
Ultima modificare făcută de extremezone; 24th April 2008 la 17:54.
Am si eu un domeniu, il vand cu 400€
va promit ca voi construi un site pe el si garantez 10k viz zilnice, doar dupa ce il cumparati insa![]()
Buna gluma
Si eu vand dacie din 1970 cu promisiunea ca o voi recarosa cu o caroserie de ferari si ii voi pune si motor de BMW. Pai daca stiai si puteai sa faci un astfel de trafic il faceai pana acum
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
pai asta e ca nu stiu daca sunt doritori (deci maresc traficul inainte cu 2 zile de la efectuarea platii) oricum....daca sunt doritori sa ma contacteze prin pm
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)