Vand forumulla pretul de 25 euro (la care asigur zilnic un trafic de minim 400 vizitatori/zi si promovare foarte buna) astept ofertele pe privat sau la messenger id: extremezone_forum :whistle:Cod:www.extremedata.myforum.ro
Versiune printabilă
Vand forumulla pretul de 25 euro (la care asigur zilnic un trafic de minim 400 vizitatori/zi si promovare foarte buna) astept ofertele pe privat sau la messenger id: extremezone_forum :whistle:Cod:www.extremedata.myforum.ro
pai da ai dreptate dar dupa ce il cumpara ii fac acum nu ma mai ocup de el si inca de mult timp cam 4 luni ;) oricum garantez ce am spus(fac reclama si pe forumul asta nou care are 600/zi momentan) +vreo 10000 id-uri etc etc :D pe hitblog(o sa fie al doilea)
Am si eu un domeniu, il vand cu 400€
va promit ca voi construi un site pe el si garantez 10k viz zilnice, doar dupa ce il cumparati insa :))
Buna gluma
Si eu vand dacie din 1970 cu promisiunea ca o voi recarosa cu o caroserie de ferari si ii voi pune si motor de BMW. Pai daca stiai si puteai sa faci un astfel de trafic il faceai pana acum
pai asta e ca nu stiu daca sunt doritori (deci maresc traficul inainte cu 2 zile de la efectuarea platii) oricum....daca sunt doritori sa ma contacteze prin pm