Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Vand site

alexcocieru este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    27th February 2006
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    26
    Putere Rep
    37

Implicit Vand site

Vand site domeniu educational, bine clasat in G, pr 4. Design curat si elegant, structura usor navigabila.

Intretinere facila (cu posibilitatea de a face modificari de orice fel la capitolul administrare).

Pret: 5k EURO
    Detalii, Yahoo: mukusmanus

Michael este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    20th December 2007
    Locaţie
    Arges- Romania
    Vârstă
    62
    Posturi
    128
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de alexcocieru Vezi Post
    Vand site domeniu educational, bine clasat in G, pr 4. Design curat si elegant, structura usor navigabila.

Intretinere facila (cu posibilitatea de a face modificari de orice fel la capitolul administrare).

Pret: 5k EURO
    Detalii, Yahoo: mukusmanus
    Sal Alex,
    Te stiu de pe forumul lui Adi de la Bistrita. Esti un om de calitate si am apreciat intotdeauna posturile tale, avand mult de invatat din experienta ta.
    Totusi, cand scoti un site la vanzare nu ar trebui sa dai ceva mai multe detalii? Mai multe si mai importante (PR nu spune mare lucru despre potentialul site-ului)
    De ce doar Pm daca site-ul (banuiesc ca-l stiu, l-am vizitat da nu mai tin minte urlul) este super ok!? daca vrei sa-l vinzi, pai fa-i marketing la maxim, promoveaza-l in toata splendoarea lui.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    27th February 2006
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    26
    Putere Rep
    37

Implicit

Salute Michael,

Da, intredevar forumul de la mxhost a fost ceva bine clasat.. candva.

Anyway, nu dau detalii pe forum pentru simplul motiv ca "romanul le stie pe toate". Eu stiu cat valoreaza munca mea si nu cred ca este altcineva in stare sa aprezcieze, chiar daca nu are nici o treaba cu intentia de a investi in web, calitatea acestuia.

Am fost contactat via YM, si mi se pare cel mai sanatos, nu apar discutii de genul "nu merita" ori tot felul de alte baliverne. Si pana la urma, daca nu reusesc sa-l vand, raman cu el si fata lui curata, nepoluat pe forum.

bafta

Michael este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    20th December 2007
    Locaţie
    Arges- Romania
    Vârstă
    62
    Posturi
    128
    Putere Rep
    34

Implicit

Salute Michael,

Anyway, nu dau detalii pe forum pentru simplul motiv ca "romanul le stie pe toate". Eu stiu cat valoreaza munca mea si nu cred ca este altcineva in stare sa aprezcieze, chiar daca nu are nici o treaba cu intentia de a investi in web, calitatea acestuia.

Am fost contactat via YM, si mi se pare cel mai sanatos, nu apar discutii de genul "nu merita" ori tot felul de alte baliverne. Si pana la urma, daca nu reusesc sa-l vand, raman cu el si fata lui curata, nepoluat pe forum.

bafta
    De acord cu tine Alex,
    Ai ramas acelasi om de caracter, asa cum te-am cunosctu pe forumul de dincolo. Stiu foarte mult de cat ai investit in site: munca, pasiune, iar munca...samd. Tot de pe acel forum. Eu stiu sa apreciez, si sincer l-am apreciat si meriti toate felicitarile. E realizarea ta 100% si tre sa fii mandru de ea.

La multi ani si bafta

PS Tot ce-am scris sunt pareri sincere, nu e o chestie protocolara, exclusiv de politete.
    Fiindca stiu sa apreciez oamenii.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

Salute Michael,

bafta
    Ai un 10+ din partea mea pentru modul in care vezi lucrurile si sunt intru-totul de acord cu tine. Dar nu inteleg un lucru : banuiesc doar despre ce site e vorba, de ce vrei sa-l vinzi acum cand este destul de matur si mai usor de intretinut ?

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    27th February 2006
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    26
    Putere Rep
    37

Implicit

Salut,

Il vand deoarece mai am 6 proiecte de care nu se ocupa nimeni. Si pana nu renunt la cel care-i ia cel mai mult interes, nu pot sa focalizez pe celelalte.

Pace

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. vand site angajat.ro domeniu + site
    De adisteff2005 în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 25th October 2010, 21:55
  2. Vand site
    De Cristi G în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 13th September 2009, 18:12
  3. Vand link site wide pe site pr4
    De deadworldisee în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 2