1200 Ron
1200 Ron
Vanzare site www scoli de soferi ro !
Ofer spre vanzare site-ul portal www scoli de soferi ro !
Site-ul www scoli de soferi ro este cel mai cunoscut ghid al scolilor de soferi din tara, avand spre completare domenii care acopera practic intreaga lume auto-moto.
www scoli de soferi ro are 2 directii de functionare, una de interes si documentare pentru utilizatorii Internetului interesati in acest sens si una PUBLICITARA, aducand venituri considerabile de la clientii acestuia care isi fac pulicitate eficienta pe Internet intr-un astfel de ghid-portal.
Site-ul are o functionalitate deplina, avand un schelet bine definit si organizat logic - cu diferite optiuni si sectiuni utile , care ii confera o utilizare facila si eficienta din partea vizitatorilor, dar si acelora care-l administreaza.
Pentru cine e interesat sa preia o afacere profitabila, cu clienti fideli de 3 ani, sa o dezvolte rapid si eficient mai departe (site-ul lucrand in prezent la o capacitate de 15%) astept sa ma contacteze pentru a-i lansa oferta de vanzare.
George Salcieanu - managerul si proprietarul site-ului
Date de contact:
Tel.mobil-Vodafone: 0724.572.054
Tel.mobil-Orange: 0746.953.390
Tel.fix: 031/104.52.96
E-mail: salcieanu_george@yahoo.com
Site-uri realizate: www gradinitebucuresti ro, www targulgradinitebucuresti ro, www mamasitata ro, www scoli de soferi ro
imobiliare.org
casedevanzare.com
apartamentedevanzare.com
garsonieredevanzare.com
terenuridevanzare.com
firmedeconstructii.com
anunturiimobiliare.org
inchirierigarsoniere.com
<teo30.lx.ro> te intereseaza ? are si ceva vizitatori , in medie cam 170 pe zi si se afla pe prima pozitie la google cu search "nume de copii" !!!
Am de vanzare totcevrei . eu. La ora actuala are 410 utilizatori si peste 600 de anunturi. Poti sa ma contactezi la 0745 31 33 36. Sau PM
Nu am putut sa iti dau pm, da-mi tu add pe Y_mess - alinalin0 sau da-mi un mail la alinalin0@gmail.com.
World Stargate - Stargate Worlds official fansite domeniul e inregistrat prin godaddy
Stay tunned for Bristol based web design.
ti-am dat pm![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)