Salut,
Ma intereseaza sa cumpar niste site-uri dezvoltate.
NU ma intereseaza site-uri turnkey, default templates.
Sa aiba trafic. Venitul nu este necesar (daca are si mai bine).
Buget 10.000 $
As prefara sa primesc pe PM ofertele voastre.
Multumesc.
Salut,
Ma intereseaza sa cumpar niste site-uri dezvoltate.
NU ma intereseaza site-uri turnkey, default templates.
Sa aiba trafic. Venitul nu este necesar (daca are si mai bine).
Buget 10.000 $
As prefara sa primesc pe PM ofertele voastre.
Multumesc.
3.000 $
3000 vizitatori / zi
popa.sandel@yahoo.com
vand filosofieonline.com si portalcultural.ro
alladinzone.110mb.com
tutorialeincepatori.as.ro
idurimess.as.ro
Omu:
sunt pe domenii gratis, găzduire gratis
sunt făcute cu picioarele
valoare: zero, nada, nimic.
Va multumesc pentru toate ofertele primite.
Astept mai multe site-uri.
Multumesc
Salut, vand www [dot] rockdimension [dot] net.
dnScoop: The estimated value of www [dot] rockdimension [dot] net is: $348
Detalii:
Codul este function-based, dupa parerea mea, destul de bine realizat si structurat. Mi s-a parut o alegere buna (la vremea aceea) sa folosesc engine-ul de template-uri Smarty.
In ceea ce priveste continutul, pot oferi datele de contact a redactorilor care au scris pe site, cat si a membriilor formatiilor cu care am colaborat dar nu garantez ca acestia vor dori sa colaboreze in continuare.
Site-ul este destul de popular atat in Brasov cat si pe Internet, avand link sau baner-exchange cu site-uri precum radio3net [dot] ro, ziar [dot] com si altele. De asemenea ocupa locul 1 sau 2 in rezultatele cautarii pe Google dupa cele doua key-phrases pe care le-am considerat o "tinta": albume metal si concerte metal. Pe langa acestea, are un rating bun si cand vine vorba de alte keyword-uri, fiind cat de cat optimizat pentru motoarele de cautare, de ex.: concert lacrimosa, interviu avatar etc..
Ofer spre vanzare: cod, continut, domeniu, hosting (ultimele doua platite pana in septembrie 2008) si tot ce mai implica site-ul.
Astept oferte, propuneri, sugestii, intrebari.Multumesc.
Ultima modificare făcută de Liviu Timar; 1st December 2007 la 22:02.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)