Daca accepti un punct de vedere critic citeste. Daca nu .. ignora postul.
Pentru design primesti maxim nota 1. Site-urile care aratau asa erau acceptate poate la inceputurile html-ului.
Pentru meniul ala de jos tot nota 1. Cine cauta jos un meniu ?
Pentru cum arata sit1.html tot nota 1. 6%20dreapta.gif ala se repeta pe dreapta si arata urat.
Host gratuit: valoare 0
Domeniu gratuit: valoare 0.
Daca te pricepi sa le faci in notepad mai degraba te-ai apuca de PHP, html-ul merge mana in mana cu simtul artistic.
teo30.lx.ro nici atat, arata un pic mai urat ( chiar daca are javascriptul ala sus ).
Cateva pointere:
Fa un meniu sus sau in dreapta. De preferinta un meniu in css cu highlight on mouseover.
Fa un cadru pentru site-ul tau. Gandeste-te cum ar arata pe un 800x600 site-ul asta. Cadru = un dreptunghi care are colturile rotunde + un header sus. Lasa spatii in stanga si in dreapta, nu toti au rezolutii mari.
Initiativa e buna, nu vreau sa te descurajez dar studiaza si tu site-urile mai mari, vezi cum sunt incadrate, cum se incarca, ce se foloseste la ele. In special asa numitele site-uri web 2.0 ( ex TVR, New York Post, etc.)
Inca o data,nu am nimic cu tine, nu te cunosc si nu vreau sa supar prin acest post.

Răspunde cu citat
.. BTW .. au mai remediat lx ceva din incetineala? Sau tot atat de greu se incarca siturile?
.. si este. Situl este foarte curat lucrat (si eu lucrez mai nou mai mult in cod decat in dreamweaver, ca am deja viteza, dar sunt totusi elemente pe care le fac cu editorul WYSIWYG. Dupa cum am precizat deja viteza este o calitate care se asteapta din partea mea