Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 36

Subiect: Daca intereseaza pe cineva ???

L3ST este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th May 2007
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    25
    Putere Rep
    35

Implicit

Daca accepti un punct de vedere critic citeste. Daca nu .. ignora postul.
    Pentru design primesti maxim nota 1. Site-urile care aratau asa erau acceptate poate la inceputurile html-ului.
    Pentru meniul ala de jos tot nota 1. Cine cauta jos un meniu ?
    Pentru cum arata sit1.html tot nota 1. 6%20dreapta.gif ala se repeta pe dreapta si arata urat.
    Host gratuit: valoare 0
    Domeniu gratuit: valoare 0.

Daca te pricepi sa le faci in notepad mai degraba te-ai apuca de PHP, html-ul merge mana in mana cu simtul artistic.

teo30.lx.ro nici atat, arata un pic mai urat ( chiar daca are javascriptul ala sus ).

Cateva pointere:
    Fa un meniu sus sau in dreapta. De preferinta un meniu in css cu highlight on mouseover.
    Fa un cadru pentru site-ul tau. Gandeste-te cum ar arata pe un 800x600 site-ul asta. Cadru = un dreptunghi care are colturile rotunde + un header sus. Lasa spatii in stanga si in dreapta, nu toti au rezolutii mari.

Initiativa e buna, nu vreau sa te descurajez dar studiaza si tu site-urile mai mari, vezi cum sunt incadrate, cum se incarca, ce se foloseste la ele. In special asa numitele site-uri web 2.0 ( ex TVR, New York Post, etc.)

Inca o data,nu am nimic cu tine, nu te cunosc si nu vreau sa supar prin acest post.

VisualMind este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    29th August 2006
    Posturi
    53
    Putere Rep
    37

Implicit

Teo30, problema se pune si in felul urmator: cati oameni cauta dupa "nume de copii".

Esti pe locul 7 in SERPs la Google.ro, bravo, sau ma rog ... nu e targetat "nume de copii" prea mult si nu ai concurenta, dar cati vizitatori iti aduce pe zi keyphrase-ul asta ?

Daca tu ai un total de 19 vizitatori pe zi din care google iti aduce de acolo o parte, cred ca "valoreaza 0" e cel mai bine explicat.

Asta nu inseamna sa te bosumfli, dar daca esti convins ca merita, poti persevera. Daca nu te intereseaza prea mult si ai vrea sa scoti rapid niste bani, ai putea daca gasesti un cumparator care nu stie prea multe despre acest domeniu si ar fi tzeapa lui.

Bafta

adolix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Posturi
    54
    Putere Rep
    38

Implicit

acest subdomeniu ar valora >0 doar daca aceasta pozitionare in rezultatele google ar aduce niste $$$ oricum, valoarea (momentan 0) ar fi mult mai mare daca siteul ar fi facut pe un domeniu propriu.

dojo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    23rd July 2006
    Locaţie
    New York
    Vârstă
    47
    Posturi
    213
    Putere Rep
    37

Implicit

Din pacate este un site fara domeniul sau si hostat pe unul dintre cele mai incete hosturi pe care le-am intalit .. BTW .. au mai remediat lx ceva din incetineala? Sau tot atat de greu se incarca siturile?

zuk
    zuk este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    13th September 2006
    Posturi
    375
    Putere Rep
    37

Implicit

http://forum.seopedia.ro/showthread.php?t=4172

de ce nu ai continuat aici discutia ?

dojo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    23rd July 2006
    Locaţie
    New York
    Vârstă
    47
    Posturi
    213
    Putere Rep
    37

Implicit

Nu cred ca doreste nimeni sa te ironizeze aici .. ideea este, aceeasi deja spusa: nu valoreaza foarte mult pentru ca e pe host free (si inca unul incet) si pe subdomeniu. Este bine sa inveti cu acest prilej, dar mi se pare o idee mai buna sa incerci a investi ceva bani intr-un domeniu (nici nu trebuie sa fie .ro de pilda) si un host "normal". Iarasi este irelevant in ce program le faci. Clientii mei doresc cu totii situl gata ieri ... sau oricum foarte repede. Si asta inseamna un layout unicat in photoshop, ce va fi aprobat apoi, si punere in cod. Daca il pot termina in 2 ore ar fi cei mai incantati (numai ca nu se poate atat de repede totusi). Pe clientii mei ii intereseaza sa arate foarte frumos (ca pana la urma este imaginea lor pe web) si sa intre ca lumea in google, cat mai sus cu putinta. Majoritatea habar nu au ce inseamna notepad, dreamweaver, css, .tpl si alea alea. Pe tema cu pozitionarea buna in google, te felicit. Este bine intradevar. Am si eu un client de genul acesta, fara trafic enorm (dar nici nu se preteaza situl la asa ceva), dar care dorea sa fie pe prima pagina in google pentru keyword-urile care il intereseaza. Dragut este ca verifica zilnic .. si este. Situl este foarte curat lucrat (si eu lucrez mai nou mai mult in cod decat in dreamweaver, ca am deja viteza, dar sunt totusi elemente pe care le fac cu editorul WYSIWYG. Dupa cum am precizat deja viteza este o calitate care se asteapta din partea mea

Bafta in continuare. Ia in serios sfaturile oferite aici si nu te considera ofensat. Nu cred ca este intentia nimanui. Sa ne tii la curent cu progresul

zzzttt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    3rd February 2007
    Locaţie
    Targu-Mures
    Vârstă
    48
    Posturi
    239
    Putere Rep
    36

Implicit

vrea sa faca spam

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

good point dojo! teo cred ca ai primit destule sfaturi bune! daca vrei sa tii cont de ele bine daca nu tot bine, ca nu ne creste concurenta

teo30 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th May 2007
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Am citit cu interes toate post-urile voastre care au fost mai intepatoare , mai blande (nu inteleg chestia aia cu "spam" a lui zzzttt) si nu pot sa zic dar am avut de invatat unele chestii , si nu stiu daca voi ajunge vreodata la nivelul vostru in web design dar stiti cum se spune " un sut in fund un pas inainte" si totusi daca intereseaza pe cineva sa preia si sa modifice respectivele site-uri , sint prezent OK !!!

Acum daca ati fost atat de amabili si ati dat importanta unui incepator in ale webdesign-ului mai lamuriti-ma cu o intrebare : Credeti ca daca pun aceste site-uri pe domenii .ro sau .com ( inca nu stiu cum dar gasesc eu ) as putea sa am vizitatori mai multi sau as putea sa pun publicitate pe ele , ca sa pot castiga bani ? Stiu ca asa se face ! Credeti asta ???
    Ultima modificare făcută de Diana; 17th May 2007 la 09:38.

adolix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Posturi
    54
    Putere Rep
    38

Implicit

Din conditiile de utilizare are lx.ro:
    LX.RO isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca LX.RO nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile.
    Teo, intelege ca un subdomeniu pe siteul altuia nu e 100% al tau. Daca maine lx.ro se inchide, pentru ca asa le-a casunat lor, nici macar nu trebuie sa iti dea o explicatie! daca iti cumperi un domeniul de sine statator, gen siteul-lu-teo30.com , ala e al tau si nu ti-l poate inchide nimeni (exceptand situatia in care nu platesti reinnoirea anuala, cand practic ti-l inchizi singur )

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ma intereseaza articole sau/si reviewuri
    De lovelife în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th June 2010, 21:19
  2. Comunicat de presa - daca doreste cineva sa il preia
    De Marius Mailat în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 2nd December 2008, 16:54
  3. Ma intereseaza un script
    De marcos29 în forumul Continut web
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 15th November 2008, 16:25
  4. ghidwww.ro - intereseaza pe cineva?
    De ghidwww în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 16th July 2007, 16:08
  5. Ma intereseaza un script
    De florin în forumul Server side