Cumpar website anunturi online care sa fie pe osclass, cu vechime si utilizatori activi, buget maxim 10.000euro in functie de valoarea proiectului, multumesc.
Cumpar website anunturi online care sa fie pe osclass, cu vechime si utilizatori activi, buget maxim 10.000euro in functie de valoarea proiectului, multumesc.
Nu știu dacă te ajută dar poți crea un cont de testare: tomu. ro - este Laravel.
Si oho.ro pare tot pe laravel, lasa mai multe detalii despre tomu, pare mai mult un marketplace pentru produse noi, sunt interesat de cati vizitatori unici are, produse inscrie, etc, multumesc.
Pentru site-ul de anunturi online ma intereseaza doar pe osclass, el va fi rebranduit sub alt nume, deci domeniul va fi folosit ca redirect in timp, important e continutul si utilizatorii activi.
Eu am contribuit acum 25 + ani la gasirea lui intr-o noapte ne nesomn la sala de jocuri ( na, de unde oameni de incredere atunci ) cu Titi - cel care a muncit la site, zicdea ceva de Drupal la un momentdat. E marinar, vine cam in 10 zile acasa din cursa. poza - eu vad ca are imobiliare multe, etc.. vad ca scrie Anunturi online... mai multe nu stiu.. tipul se ocupa mai mult de un site despre delta dunarii.. vad ca pe oHo are 8016 anunturi.. e tot pe site..
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
(are 8016 anunturi.. ) care nu expira, anunturi vechi de 1 an, scriptul folosit e LaraClassifier bazat pe framework-ul laravel, site-ul se incarca foarte greu.
Ultima modificare făcută de neo; Ieri la 00:13.
Local SEO România & Germania & Austria & UK -> webmaster . linux @ gmail . com
Ultima modificare făcută de neo; Ieri la 02:37.
Local SEO România & Germania & Austria & UK -> webmaster . linux @ gmail . com
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)