Salutari!
Scot la vanzare un pachet de 9 siteuri cu domenii EMD, continut evergreen, vechime de 4 ani si 3 luni, monetizate cu profitshare.
Fiecare dintre cele 9 siteuri a necesitat pana in momentul de fata investitie de aproximativ 1000 euro, printre aceste cheltuieli amintind: gazduire si domeniu pe 4 ani, continut, modificari teme wordpress (pe unele dintre ele este o tema custom), dar cea mai mare parte o reprezinta linkurile.
Fiecare site are profilul de linkuri extrem de curat, format doar din linkuri de calitate construite manual / cumparate, din surse variate si pe anchore foarte diversificate. Nu au linkuri din pbn-uri sau alte minutatii ce dispar dupa ce cumparati siteurile. Dintre acestea putem aminti pentru fiecare site in parte:
- cateva advertoriale pe ziare (la preturi de aprox. 100 euro bucata)
- sateliti pe wordpress.com si blogspot
- cateva advertoriale pe bloguri
- cateva comunicate de presa
- cateva articole in directoare de articole
- cateva inscrieri in directoare web clasice
- cateva comentarii pe bloguri
* La cumparare primiti lista cu backlinkurile create pentru fiecare site in parte.
SITEURILE sunt de tip landing page, adica un singur articol lung + pagina de contact, despre, termeni si conditii. Un singur site are 3 articole intrucat rankeaza pe 3 variatii ale kw-ului. Kw-urile pe care sunt construite siteurile sunt long tails (micronise - usor de rankat, competitie mica), au fost alese atent incat sa produca lunar xxx ron fiecare site si mai este loc de crestere.
Siteurile sunt stabile, au pozitii in serps de 4 ani de zile, nu au penalizari, si-au recuperat banii investiti in ele si vor mai produce mult timp de acum incolo. Nu au mai primit linkuri de vreo 3 ani de zile, si nici continut nou, deci daca va ocupati de ele veniturile vor creste rapid intrucat au deja o baza de linkuri puternice. Eu in ultimii 3 ani doar am incasat bani din ele si am mai schimbat din cand in cand linkurile catre profitshare acolo unde a disparut vreun produs. In rest, am uitat de ele si si-au facut treaba singure.
Domeniile sunt inregistrate la mxhost, gazduirile tot acolo. Sunt puse cate 2 siteuri pe un pachet de gazduire, deci e vorba despre 5 gazduiri in total, fiecare gazduire avand in diferit. Costul este de 100 ron / an pentru o gazduire + un domeniu web prelungit gratuit, asadar pentru 5 gazduiri (9 siteuri) costurile anuale sunt de 5 x 100 (5 gazduiri cu 5 domenii gratis) + 4 x 50 (inca 4 domenii prelungite) adica 700 ron pe an. GAZDUIRILE SI DOMENIILE sunt platite pana in martie-aprilie 2021, va trebuie doar un cont de mxhost si in cateva minute e gata transferul siteurilor si al domeniilor.
Pretul pe pachet este de 10x venitul mediu lunar (comisioane aprobate+pending) raportat la ultimele 7.5 luni de zile (01.12.2019 - 15.07.2020 / de atunci le-am mutat pe alt cont de profitshare) adica 18430 ron.
Pretul la bucata (desi as prefera sa le dau la pachet) este de 12x venitul mediu lunar (comisioane aprobate+pending) - vedeti ultima coloana.
Plata se face doar in cont bancar si nu ofer factura intrucat domeniile sunt inregistrate pe persoana fizica. Livrarea se face dupa ce am banii in contul bancar.
seopedia.jpg

Răspunde cu citat