Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: vand greencoffeebenefitsdiet.xyz - venituri totale din publicitate peste 600$

<Mania> este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    17th November 2015
    Vârstă
    29
    Posturi
    46
    Putere Rep
    20

Implicit vand greencoffeebenefitsdiet.xyz - venituri totale din publicitate peste 600$

Vand acest domeniu greencoffeebenefitsdiet.xyz inregistrat la namecheap. Pe el am promovat mai multe Pastile de slabit (de pe aceeas retea) cu program trial de doar 5$ pentru shipping.
    Reteaua pe care o folosesc plateste de la 40 la 60$ per LEAD valid. Siteul este inregistrat luna trecuta iar doar in cateva zile a facut sute de dolari cu niste programe de publicitate pe facebook, adnow, exoclick, pop-ups (eu nu ma prea pricep la marketing, am lasat niste prieteni sa creeze niste campanii pentru mine, va pot pune in legatura cu ei sa va dea mai multe detalii.)
    Tocmai de astept plata de la acea retea de produse naturiste si o sa postez si dovada de plata imediat dupa ce o primesc.
    Aici aveti o dovada cu veniturile totale facute din ads-uri.

Nu stiu sigur daca mai am datele de la vizite pentru ca eram deja conectat la un cont de wordpress cu care controlam pluginul JETPACK dar acum sa vad daca imi amintesc contul. Am fost nevoit de curand sa schimb hostul si aveam doar un back-up de la content si tema, nu am avut back-up si la pluginurile de tracking.
    Siteul este unul cu potential. Va pot da si un articol ~1000cuvinte despre green coffee facut dupa nevoile mele.

Vand siteul la pretul de 75$ + va las link de inregistrare pe acea retea continuati acest proiect frumos. In pret nu este inclus si HOSTUL. Pentru el mai trebuie sa platiti 10$ sau sa cumparati unul singuri. Domeniul se trece pe numele vostru, in contul vostru fara nici un fel de problema.

Edit: Cei fara obraz sa nu incerce sa fure, ci sa fie cat mai originali, poate da norocul si in ei.
    Nu il vand pana nu postez dovada de plata sa nu existe discutii, cine il cumpara las si de o bere.
    Ultima modificare făcută de <Mania>; 4th May 2016 la 23:49.

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    17th November 2015
    Vârstă
    29
    Posturi
    46
    Putere Rep
    20

Implicit

Dupa cum spuneam, am revenit cu plata mult asteptata.

Inca nu am gasit parola de la contul de wordpress dar revin cu detalii imediat ce il mai gasesc.

CONTACT ONLY VIA PRIVATE MESSAGE [PM].

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Scuza-ma, dar am o nelamurire: a facut sute de dolari in cateva zile si tu il vinzi cu 75?

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    17th November 2015
    Vârstă
    29
    Posturi
    46
    Putere Rep
    20

Implicit

Nu inteleg care este problema. Eu vand doar siteul fara trafic, voi trebuie sa gasiti o metoda de a investi bani inteligent in reclame care sa va aduca coneversii cat mai multe.
    Nu stiu exact suma totala care a fost investita (in jur de 230-250$, revin cu detalii mai incolo). Dupa ce il veti cumpara o sa va pun in legatura cu prieteni mei sa va spuna unde, ce si cum s-a investit pentru un asemenea profit. Mie sicer mi-a cam ajuns, nu stiam cum sa fac cateva sute de $$ intr-o saptamana sa pot sa imi iau si eu acum o masina ca tot a venit vara, dar pana la urma am rezolvat.

@nichita, nu inteleg daca siteul a produs 600$ cum as putea sa il vand cu 1000$ daca tot traficul venea din retele sociale si reclame?

florian g este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    200
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de <Mania> Vezi Post
    Siteul este inregistrat luna trecuta iar doar in cateva zile a facut sute de dolari
    Aici e problema pentru care nu cred ca o sa-l vinzi.
    Adica in cateva zile faci sute de dolari si te-ai hotarat sa il dai pe 75$?
    Nu e mai bine sa il tii in continuare si sa faci alte sute de dolari in urmatoarele zile?
    Ce vinzi tu e prea frumos sa fie adevarat, aici e cheia.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

omul ofera un "suport", un "landingpage" catre care a generat trafic si a produs x conversii totalizand sumele de mai sus.
    de vanzare este acel "suport" care natural, are trafic zero deci zero venituri.
    costurile de generare a traficului sunt trecute sub tacere si probabil egaleaza sau depasesc veniturile.
    userul a spus foarte corect: "voi trebuie sa gasiti o metoda de a investi bani inteligent in reclame " si as continua, "care sa va produca un ROI pozitiv"

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Analytics - conversii totale
    De Bukum în forumul Adwords
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th August 2015, 21:36
  2. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 21st May 2014, 16:17
  3. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 15th September 2011, 14:39
  4. Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 10th January 2011, 14:22
  5. Diferente intre venituri estimate si venituri de plata