Deci asa sunt eu mai greu de cap, daca am oferit print screen la trafic, la grafic WMT, am dat datele statistice, sincer nu ma prind ce anume ar mai vrea potetialul client sa vrea sa vada. In afara de faptul ca nu vezi traficul total, ma astept si la un acces la Analytics, asta la un site la care pretul este de fapt 1 uro pe articol unic scris, sau ma rog venitul pe un an. Am cerut si eu acces la un site al lui - a zis ca nu are decat de la clienti [ dsi in conversatii anterioare avea ceva site-uri, mai mult impingatoare zicea el ]. Asa ca am zis ca daca e pe cuvant de onoare [ sau contract virtual ] sa vad si eu un site al unui client, ca la fel fac contract ca doar ma uit [ da, ala nu vinde, dar nici el nu a garantat cumpararea in caz ca datele afisate sunt reale ]. Vorba in vant, ceram acces ca sa spuna ca nu se poate, atat. Daca aceste date erau asa de nefolositoare se vedeau public pe site-uri gen T5, Trafic.ro, etc. Dar nu-s si banuiesc ca exista o explicatie, chiar daca nu o stiu eu. Ma rog, nu o sa vand pentru ca nu dau acces la statistici, asta e viata. Site-ul are alte avantaje: nume legat de nisa, usor de retiut, scurt, etc. Are articole unice, care evident se pot imbunatati. Are loc de crestere suficient daca CTR este 8%, deci cine vrea sa-l dezvolte e ok. Cine vrea sa-l ia si sa nu faca nimic, doar hosting si AdSense pe el, iar pentru asta sa dea 50 de euro, nu e de vanzare. E pacat de site, mai bine muncesc la el cand o fi sa am timp, atata timp cat nu cere sa dau bani din buzunar [ de fapt asta e motivul pentru care am ramas cu jumatate din domenii, sa se auto intretina si cu minim de efort. ]. Ma bucur ca am lamurit de la inceput cum stau lucrurile, ca sa nu fie discurtii ulterioare.

PS: am mai vandut domenii pe forum, nu am avut plangeri, vad ca lumea le tine si cred ca le merge bine [ avand in vedere ca nu ma prea pricep la monetizari, SEO, etc., cine se pricepe are cum sa-si scoata investitia rapid. ].