Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Cumpar website care sa fie acceptat in adsense

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit Cumpar website care sa fie acceptat in adsense

Cumpar website care sa fie acceptat in adsense.
    Nu ma intereseaza cat produce, trafic, nume etc.
    Ma intereseaza sa fiu sigur ca va fi acceptat in adsense.
    Oferte PM.
    Metoda de plata se stabileste in fct de valoarea ofertei.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Am eu cateva, insa intrebarea este cum poti fi sigur ca va fi acceptat? Din cate am vazut in ultimul timp acceptarea unui cont adsense nu mai este la fel de usoara ca inainte.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Am cont adsense nou. Am aplicat cu un site si am fost acceptat. Tu vrei probabil acel site, ca altfel nu vad cum sa fii sigur ca vei fi acceptat.

Totusi, oare cei de la Google nu au o baza de date, acest lucru nu se observa? Eu ti-l vand, dar daca cei de la Google refuza, pentru ca deh, li se pare ceva dubios, un site pentru 2 conturi adsense. In continuare, ce inseamna asta pentru contul meu adsense....

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu poti aplica pentru Adsense de doua ori cu acelasi site, asta e sigur. Probabil omul vrea un site curat, fara links vandute, bla bla, totusi cred ca mai corect era sa ceara concret, vechime, indexare la x zile, PA, PD....
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Iti pot oferi eu un site pe care in prezent ruleaza reclame adsense de pe contul meu. Vechime > 3 ani, ~100 de articole publicate, + bonus ~10-15 articole care pot fi publicate in perioada urmatoare. Nisa: health. Daca te intereseaza, PM .

Disclaimer: desi siteul este unul curat, fara linkuri vandute sau alte dracovenii, nu iti pot garanta ca ti se va aproba contul, asta depinde strict de echipa celor de la Google.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post

Disclaimer: desi siteul este unul curat, fara linkuri vandute sau alte dracovenii, nu iti pot garanta ca ti se va aproba contul, asta depinde strict de echipa celor de la Google.
    Dar cine poate garanta? Hai sa vedem ce stie fiecare depsre conditii. Mie mi se pare ca au introdus mai multe tari pe lista de asteptare cu vechime domeniu de minim 6 luni.

astterx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    21st May 2013
    Locaţie
    craiova
    Posturi
    128
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Dar cine poate garanta? Hai sa vedem ce stie fiecare depsre conditii. Mie mi se pare ca au introdus mai multe tari pe lista de asteptare cu vechime domeniu de minim 6 luni.
    eu unul m-am lovit de aceasta conditie cu un blog nou, nu a fost acceptat mai devreme de 6 luni. sunt multi insa pe aici cu alta parere.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Am eu cateva, insa intrebarea este cum poti fi sigur ca va fi acceptat? Din cate am vazut in ultimul timp acceptarea unui cont adsense nu mai este la fel de usoara ca inainte.
    Asta era ideea, vreau un site curat, cu care sa fiu sigur ca voi fi acceptat in adsense.
    Siteuri care inainte erau acceptate usor acum sunt respinse.
    Faptul ca un site are adsense pe el, nu e relevant pentru mine din 2 motive:
    - la aprobarea contului poti folosi un site. iar apoi poti pune adsense oriunde vrei.
    - site-ul daca a fost acceptat in trecut, nu am nici o garantie ca in prezent va mai fi.

Referitor la metoda de plata, voi plati % din suma la cumpararea site-ului, iar diferenta dupa acceptarea in adsense. % difera de la caz la caz.

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    40

Implicit

O idee ar fi ca dupa ce te intelegi asupra pretului site-ului pe care urmeaza sa-l cumperi sa furnizezi datele tale personale detinatorului de site. Persoana respectiva va aplica pentru adsense folosindu-se de numele tau. Daca este acceptat, ii platesti site-ul si el iti face push sa-ti transfere domeniul catre tine si iti da user&pass cu care sa-ti accesezi contul de adsense.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Nu vreau sa fiu rau, dar daca apelezi la aceasta masura "extrema" pentru a-ti putea deschide un cont adsense, cam cat timp crezi ca va dura pana ce iti va fi inchis? Daca siteurile tale nu au fost acceptate, inseamna ca e ceva in neregula. In momentul in care vei pune adsense pe ele, posibil sa iti fie banat contul. Deci nu faci mare treaba.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumpar website-uri cu venituri din Google AdSense
    De iSKY în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 26th January 2013, 12:59
  2. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 27th December 2012, 11:17
  3. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 6th August 2012, 08:24
  4. Răspunsuri: 38
    Ultimul Post: 27th April 2011, 17:39
  5. Cumpar website-uri cu venituri din Google AdSense