Masura asta e buna daca vrei sa arzi niste etape. Poate nu are rabdare sa astepte cateva luni sa i se mai invecheasca site-ul lui si-atunci prefera sa-si cumpere accesul mai repede.
Masura asta e buna daca vrei sa arzi niste etape. Poate nu are rabdare sa astepte cateva luni sa i se mai invecheasca site-ul lui si-atunci prefera sa-si cumpere accesul mai repede.
Din punctul meu de vedere, probabil nimeni nu va accepta oferta lui : % inainte si restul dupa aprobare.
Eu unul nu mi-as asocia un website cu un alt cont adsense. Ok, vrea sa il cumpere, l-am vandut si l-am sters din contul meu. Ce face el ulterior, e treaba lui.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Nu te obliga nimeni sa iti vinzi site-ul. Nu vad sensul discutiilor inutile, cred ca am fost destul de clar ce vreau.Din punctul meu de vedere, probabil nimeni nu va accepta oferta lui : % inainte si restul dupa aprobare.
@dascalescu
Bine punctat!Masura asta e buna daca vrei sa arzi niste etape.
Ultima modificare făcută de Mihai_Is; 20th July 2014 la 16:40.
Sa intelegem ca nu se pune codul pe index?- plasaţi codul de anunţ într-o pagină funcţională de pe site. Aceasta nu trebuie să fie pagina principală, însă paginile de probă care nu conţin altceva decât codul AdSense nu vor fi aprobate;
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)