Postat în original de
ovidiu1975
Problema este alta, pe care nu o intelegi, indiferent daca iti dau exemple. Sa presupunem ca eu pot avea acelasi cod la 50 euro, asa ca vreau doar domeniul. Tu le vinzi pachet la un pret enorm, pentru ca atat ai platit tu."" pai si pretul de 350 euro ti se pare ENORM?!?! ptr. toate domeniile/siteurile extensie RO?
Si sa sti chiar te apreciez - doar pe baza discutilor purtate.
Da, ovidiu, pentru ca valorea unui domeniu nu o da taxa de inregistrare sau plata anuala.
Asta nu vrei sa intelegi. (printre altele)
Daca eu cumpar acum " welcometoboraborageoagiubai.com.ro cu 1000 euro, pentru ca-mi place mie si consider ca merita, sunt sanse foarte mari ca pentru cele 6 miliarde de rozatoare de pe pamant sa nu valoreze nici macar 0.000001 euro, pentru ca nu au nevoie de el si nu considera ca merita.
Si invers: daca eu cumpar a.ro pentru 50k euro, e foarte probabil ca domeniul sa valoreze 5 milioane euro, pentru ca CINEVA e dispus sa plateasca atat.
Tu incerci sa vinzi mere stricate si te superi ca nu le cumpara nimeni, fara sa intelegi ca sunt "stricate". Domeniile tale sunt inutile pentru multi (altfel primeai oferta). Ai investiti in scripturi, hosting, domenii,etc ... sunt greselile tale, de ce trebuie sa plateasca altcineva pentru ele?
Eu consider ca pachetul nu merita nici macar 1 euro. De ce? Pentru ca nu am nevoie de domeniile alea, iar daca as avea bani de aruncat, sigur gasesc altele de cumparat.
Punct!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.