Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: Cumpar pagini facebook romanesti si straine -> Astept oferte!

Afișare hibrid

Cata. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st August 2005
    Posturi
    330
    Putere Rep
    38

Implicit

Vali D, are dreptate, ne pierdem si noi timpul sa ne prezentam ofertele cand omul se lauda ca are buget de zeci de mii de euro si defapt cauta sa faca speculatii cu 30 - 40 de euro!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Cata. Vezi Post
    Vali D, are dreptate, ne pierdem si noi timpul sa ne prezentam ofertele cand omul se lauda ca are buget de zeci de mii de euro si defapt cauta sa faca speculatii cu 30 - 40 de euro!
    @Cata si Vali.

Nu vinzi fara sa "oferi" un pret. Asa ca daca tu "faci" o oferta, sau primesti o oferta, se cheama comert. Faptul ca cineva doreste sa cumpere mai ieftin (cred unii) sau altii sa vanda mai scump (cred altii), face parte din "comert".

Nu inteleg de ce va certati aiurea. Faptul ca esti proprietarul unui apartament de 100.000 euro, sau a unei masini de 100.000 euro, te face sa NU mai cumperi domenii folosind "cupoane"?
    Daca eu am ceas de 10.000 euro, imi pui preturi duble? Daca dan are submarin, plateste triplu?

Cumparatorul ofera cat vrea, e dreptul vanzatorului sa accepte sau nu. In orice afacerea, partile cred ca cealalta parte "s-a ars"

Eu am cumparat de isky, unul sau mai multe domenii. Am platit mai mult decat fac, dar e fix decizia mea! Ce treaba are isky?

@Isky, termina si tu cu prostiile de amenintari, pentru ca-ti strici singur imaginea. Seopedia te ajuta sa-ti vinzi serviciile sau sa-ti cumperi servicii, dar reputatia (imaginea) ti-o faci singur, si ti-o strici singur!
    Ultima modificare făcută de Tom; 6th March 2013 la 00:56.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 1st February 2013, 10:51
  2. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 6th August 2012, 08:24
  3. predau domeniu ro, astept oferte
    De daniweb în forumul Domenii
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 2nd May 2011, 14:16
  4. Letter.ro - astept oferte colaborare
    De murphy în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1