Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: Vand site pentru afiliere 2parale, nisa lenjerie intima

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit Vand site pentru afiliere 2parale, nisa lenjerie intima

Salutare,

M-am hotarat sa vand site-ul doua.ro (cumparat tot de aici).

Site-ul este realizat pt afiliere 2parale, cu preluare produse prin feed, i-am refauct seo la site, acum rancheaza destul de ok pe diverse cuvinte cheie, cel mai importat fiind lenjerie intima, pozitia 6 - 8 (momentan oscileaza).

La acest PR update, a primit si PR2.

Din afiliere, mi-a facut luna trecuta (desi era prost poztionat - pagina 2/3 in serp pe keywords: lenjerie intima) comisioane in jur de 120 lei.

Domeniu, este cumparat pe 12 luni, deci transferul este gratis, eu ma ocup de transferul site-ului catre noul proprietar, acesta mai trebuie sa isi schimbe doar codul de afiliat din link-ul de afiliat (nu se poate automat )

Ca bonus, la cel care il cumpara, ii realizez o pagina facebook pt site si ii trimit 5000 fani gratis.

Legat de pret, astept oferte de la potentiali cumparatori prin pm.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Comisioanele au venit din google? sau de unde au venit vizitatorii care au cumparat? Pt ca, stand pe pagina 2-3 nu cred sa aiba prea multe vizite, iar paginile secundare nu cred sa rankeze prea bine, avand continut duplicat sau aproape 0. De asta, conteaza daca cei 120 ron sunt vanzari venite din google sau sunt vizitatori adusi pe site din FB sau adwords sau alta sursa. Asa am si eu un site care are venituri de 200 ron pe luna, dar 100 sunt din AdWords... deci pe aia nu-i punem la socoteala

Ceva statistici cu traficul? Si cu click-urile directionate spre 2p?
    Signatura lipsa

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Vizitatorii mi-au venit in proportie de 80% din google search iar 20% de pe un site de-al meu, pe care am pus un link si un banner.

Nu am pus google adwords pe el, dat traficul este in medie de 50 vizitatori / zi, conform piwik, si imi pleca catre 2p undeva la 5 / 10 click-uri

Din 16.01 pana azi, a avut 719 vizitatori, catre 2parale mi-a plecat 31 click-uri, dar mentionez ca inainte era afisat si pretul pe site, si un buton airea (zic eu) care nu a dat rezultate.

Recent am pus pe site, un singur link care merge catre 2parale, si am scos pretul produsului din site.

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Hm.. si din astea 31 de click-uri ai facut 120 ron?
    Signatura lipsa

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Da, din click-urile respective.

Din pacate nu am putut sa adaug site-ul in panoul 2parale, sa iti arat detaliile, doarece este adaugat de fostul de detinator, care nu mai are acces la cont pt a sterge site-ul.

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Se poate modifica ca butonul "Vezi detalii" de pe homepage sa duca spre link-ul afiliat direct? fara sa-l mai duca pe pagina de detalii produs? Cred ca da, dar intreb, pt ca nush cum e facuta tema, daca link-ul e pus ca Custom Field, etc.
    Signatura lipsa

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Da, se poate modifica fara probleme. Site-ul foloseste plugin 2parale, de import produse automat.

Pentru potentialii clienti, care nu au cont pe forum, pt contact folositi office@wallweb.ro
    Ultima modificare făcută de Calin B; 5th February 2013 la 12:39.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Revin cu detalii legat de pret: Vand site-ul doua.ro, la pret de 100 euro, plata paypal sau transfer bancar, dar nu mai ofer cei 5k fani pt pagina de facebook.

Momentan ocupa pozitia 5 in serp pe keywords "lenjerie intima".

Cei interesati, pm.

Multumesc

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

@Calin B - fara nici o suparare, nu am absolut nimic cu tine, insa site-ul doua.ro se plimba de prea mult timp de la un user la altul si nimeni vad ca nu a observat anumite aspecte la el.
    Imi pare rau ca [poate] iti stric topic-ul cu toate ca poate tu nu ai nici o vina [consider ca nu ai observat].
    Din ce stiu domeniul este luat cu plata anuala de la hostico [trebuie specificat si acest aspect atunci cand pui in vanzare un site dupa parerea mea]. Dar nu domeniu anual e problema principala ci tema pe care Paul (fostul proprietar a site-ului) a cumparat-o cu buna credinta de la un impostor (ca altfel nu pot sa-l cataloghez) de aici de pe forum. Impostorul in cauza este: Vand domenii afiliere Chiar daca ar fi avut (si ma indoiesc serios) licenta pentru tema el nu ar fi avut dreptul de a o revinde si sub nici un pretext nu putea sa spuna ca tema a fost creata de el.
    Dupa cum se poate observa am incercat sa atrag atentia adminiilor (care sustin ca nu incurajeaza pirateria pe acest forum) legat de colegul nostru ionutzz23, insa nu s-a luat nici o masura.
    Am crezut ca e util sa aduc acest informatii mai ales ca poate urmatorul proprietar al site-ului poate avea surprize neplacute daca se descopera ca tema e piratata.
    Tema in cauza este: Ergomag Theme*|*Beatheme
    Ah, si eu am vrut site-ul acesta de cand era la Paul, dar m-am razgandit cand am aflat despre tema si toate cele.
    Ca o idee, ai putea oferi un discount potentialului cumparator pentru a putea achizitiona licenta pentru tema si totul sa fie in regula ca sa nu stea nimeni cu gandul ca poate avea probleme.
    P.S. Sper ca nu esti tu cel de aici: Vand doua.ro

P.P.S Forumul Seopedia se vrea a fi o comunitate, nu uitati acest lucru!
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Dragos, inteleg toate astea, puteai sa imi zici si in privat, era mai elegant si pentru mine, si pentru tine, si pe langa astea, incalci regulamentul seopedia.

Nu ma intereseaza cum a fost site-ul inainte, de unde a fost cumparat, de la cine a fost cumparat, ca userul de inainte nu era ok (nu ma refer la Paul), eu am cumparat site-ul de la Paul, exact asa cum este, deci nu vad nici o problema cu asta.

Legat de discount, eu am spus pretul care il vand, deci ala este pretul. Domeniul da, este cumparat cu plata anuala!

Legat de bursa de domenii, chiar daca sunt eu, nu vad problema ta, sau ce sa inteleg din ceea ce ai vrut sa zici?

Stiu, poate spre surprinderea ta ca formul este o comunitate, nu vad ce ti-a lasat tie inpresia ca eu nu stiu acest lucru!

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand tema wordpress pentru afiliere 2parale
    De Calin B în forumul Continut web
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 10th January 2013, 16:39
  2. Lenjerie-Intima.INFO
    De iSKY în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 4th March 2012, 09:42
  3. Vand siteuri de nisa pentru afiliere, de la 20e
    De Serban Cristian în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th December 2011, 20:03
  4. De vanzare 2 Website-uri pentru afiliere (2parale)
    De nexo în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 11th December 2011, 09:33
  5. Vand siteuri de nisa pentru afiliere
    De Serban Cristian în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 8th October 2011, 00:50

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii